Op 24 juni kun je het gratis webinar ‘Van brokkelbrein naar breinfit!’ volgen. ‘Ons belangrijkste instrument om veilig, gelukkig en gezond te zijn, is ons brein. Het probleem is alleen dat maar weinig mensen rekening houden met de gebruiksaanwijzing ervan’, aldus neuropsychiater Theo Compernolle. En juist daar brengt dit webinar verandering in. Meld je snel aan!

Want werk, stress, continu ‘aan’ staan; het vraagt veel van ons. Het is daarom belangrijk dat je je brein leert ‘managen’ en breinfit houdt. Je krijgt in dit compacte webinar nieuwe tips aangereikt waardoor je in balans blijft en voor flow kan zorgen. Je krijgt een inkijkje in je brein en concrete handvaten om deze breinkennis toe te passen in je dagelijkse werkpraktijk.

Thema’s die aan bod komen:

Kortom: een inspirerend en praktisch webinar en dat alles op een stevig fundament van breinkennis.
​​​​​​​
We sluiten het webinar af met een prikkelende uitdaging; een challenge om het geleerde om te gaan zetten naar je eigen werkpraktijk.

Dit webinar vindt plaats op maandag 24 juni om 13 uur en duurt 60 minuten. We geven dit webinar vanwege ons juni-maandthema ‘Veilig en gezond werken’.