Type opleiding
Coaching
Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Thuiswerken in de Corona-crisistijd, hoe doe je dat? Op social media zijn veel ideeën en tips beschikbaar. We kunnen online contact hebben met onze collega’s en familie. Handige technische apps helpen daarbij. Mooi en fijn dat het er is.

Ook jouw medewerkers werken vanuit huis. De grootste uitdaging in de Corona-crisis tijd zit in de onrust in ons hoofd. Hoe blijf je kalm? Hoe kan je het leven thuis, plus je werk, zo goed mogelijk organiseren en leiden? Iedereen zit daar verschillend in met zijn eigen omstandigheden en emotionele uitdagingen.

Aan jou, als leidinggevende, de taak om je medewerkers te ondersteunen. Maar hoe doe je dat op afstand?

Heb je vragen over je persoonlijke situatie waarmee je worstelt?

Vraag nu de 1UUR COACH aan!

De coach is gespecialiseerd in gedrag, persoonlijke effectiviteit, samenwerking binnen teams en verandermanagement. In het verleden was ze professional organizer bij mensen thuis en op de werkplek. Licentiehouder van het concept De Ladder van Ben Tiggelaar. Moeder van drie tieners en ondernemer. Ervaren mantelzorger en visueel tekenaar.

Reviews
“Samenwerking met Inez is heel fijn. Prettige trainer en coach; ze luistert goed naar je verhaal.”

“Persoonlijke aanpak met veel praktische tips. Ik kan er direct mee aan de slag.”

“De trainingen en adviezen die Inez geeft zijn helder en duidelijke; leerzaam en niet standaard. Op maat adviezen maken dat het aansluit bij ieders praktijk”

“Als directeur heb ik vele trainingen gehad en coaches zien langskomen. Inez is de enige die mij wist te raken. Ze heeft me veel inzicht gegeven hoe ik vanuit mijn kwaliteiten, kunde en empathisch vermogen bewust bekwaam kan handelen.”

Doel van deze opleiding

1. Leidinggeven vanuit huis
Voor wie een team moet aansturen op afstand zijn dit uitdagende tijden. Goede instructies geven, gesprekken met de broodnodige empathie voeren en de juiste aandacht geven aan de mensen is in deze corona-crisis een must.Inez Petter kan je helpen met situaties waar je tegenaan loopt. Denk aan lastige casussen, gespannen en onrustige werknemers, werk dat moeizaam doorloopt en je eigen overzicht en planning.

Uiteraard kunnen je medewerkers ook gebruik maken van deze coaching. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderstaande:

2. Thuis leven en werken met kinderen
Op sociale media en in groepsapps heb je vast al veel leuke tips langs zien komen om met je kinderen te doen. Lukt het alsnog moeilijk om een draai te vinden? Is het lastig om te concentreren op je werk? Samen met Inez ga je kijken wat past in jullie situatie.

3. Advies voor Hoog Sensitieve Personen (HSP-ers)
Het gevoelsleven van een HSP-er is intensief. Je zit in de flow en je kan alles aan! Of het loopt opeens anders en stapt er het liefst uit. Wat doet de Corona-crisis met jou? Nu we in een wereld zitten die niet goed voelt en elke dag er anders uit ziet? Voor HSP-ers is op maat advies en coaching essentieel.

4. Ook voor alle overige vragen die te maken hebben met het thuiswerken in Corona-virus tijd kan je bellen met onze coach Inez Petter. Ze luistert en geeft praktische adviezen voor jouw persoonlijke situatie.

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor de datum en tijd waarop jij gecoacht wilt worden. Vul in het opmerkingenveld de volgende gegevens in:

  • 06-nummer waarop de coach jou kan bellen
  • E-mailadres
  • Vul in het opmerkingenveld eventueel alvast in welke vragen je hebt of beschrijf je situatie die je wilt bespreken. (niet verplicht)

Zodra je bent ingeschreven, ontvang je een inschrijvingsbevestiging en neemt de coach contact met je op.

Strippenkaart
Wil je als leidinggevende of HRM-er deze coaching aanbieden? Of wil je samen met 9 andere collega’s deze coaching volgen? Dan kun je een strippenkaart van 10 uur coaching in één keer afnemen. Je betaalt dan € 890,- in plaats van € 990,-.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 99,-
Opleidingskosten
€ 149,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832