Type opleiding
Coaching
Duur
1 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Op social media zijn veel ideeën en tips beschikbaar. We kunnen online contact hebben met onze collega’s en familie. Handige technische apps helpen daarbij. Mooi en fijn dat het er is.

De grootste uitdaging in de Corona-crisis tijd zit in de onrust in ons hoofd. Hoe blijf je kalm? Hoe kan je het leven thuis, plus je werk, zo goed mogelijk organiseren en leiden? Iedereen zit daar verschillend in met zijn eigen omstandigheden en emotionele uitdagingen.

Heb je vragen over je persoonlijke situatie waarmee je worstelt? Vraag nu de 1UUR COACH aan!

De coach is gespecialiseerd in gedrag, persoonlijke effectiviteit, samenwerking binnen teams en verandermanagement. In het verleden was ze professional organizer bij mensen thuis en op de werkplek. Moeder van drie tieners en ondernemer. Ervaren mantelzorger en visueel tekenaar.

Reviews
“Samenwerking met Inez is heel fijn. Prettige trainer en coach; ze luistert goed naar je verhaal.”

“Persoonlijke aanpak met veel praktische tips. Ik kan er direct mee aan de slag.”

“De trainingen en adviezen die Inez geeft zijn helder en duidelijke; leerzaam en niet standaard. Op maat adviezen maken dat het aansluit bij ieders praktijk”

“Als directeur heb ik vele trainingen gehad en coaches zien langskomen. Inez is de enige die mij wist te raken. Ze heeft me veel inzicht gegeven hoe ik vanuit mijn kwaliteiten, kunde en empathisch vermogen bewust bekwaam kan handelen.”

InschrijvenJe kunt jezelf inschrijven voor de fictieve datum 31-12-2020. Zet ook je telefoonnummer bij de inschrijving (in het opmerkingenveld) zodat de trainer contact met je kan opnemen om je 1 UUR COACH te plannen als je inschrijving goedgekeurd is.

Doel van deze opleiding

1. Voor alle vragen die te maken hebben met het thuiswerken in Corona-virus tijd kan je bellen met onze coach Inez Petter. Ze luistert en geeft praktische adviezen voor jouw persoonlijke situatie.

2. Thuis leven en werken met kinderen
Op social media en in groepsapps heb je vast al veel leuke tips langs zien komen om met je kinderen te doen. Lukt het alsnog moeilijk om een draai te vinden? Is het lastig om te concentreren op je werk? Samen met Inez ga je kijken wat past in jullie situatie.

3. Advies voor Hoog Sensitive Personen (HSP-ers)
Het gevoelsleven van een HSP-er is intensief. Je zit in de flow en ja kan alles aan! Of het loopt opeens anders en stapt er het liefst uit. Wat doet de Corona-crisis met jou? Nu we in een wereld zitten die niet goed voelt en elke dag er anders uit ziet? Voor HSP-er op maat advies en coaching essentieel.

Hoe werkt het?
Schrijf je in voor de datum en tijd waarop jij gecoacht wilt worden. Vul in het opmerkingenveld de volgende gegevens in:

  • 06-nummer waarop de coach jou kan bellen
  • E-mailadres
  • Vul in het opmerkingenveld eventueel alvast in welke vragen je hebt of beschrijf je situatie die je wilt bespreken. (niet verplicht)

Zodra je bent ingeschreven, ontvang je een inschrijvingsbevestiging en neemt de coach contact met je op.

Strippenkaart
Wil je als leidinggevende of HRM-er deze coaching aanbieden? Of wil je samen met 9 andere collega’s deze coaching volgen? Dan kun je een strippenkaart van 10 uur coaching in één keer afnemen. Je betaalt dan € 890,- in plaats van € 990,-.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
31-12-2021
09:00 - 11:00
Thuis Aanmelden
Datum & tijd 31-12-2021 09:00 - 11:00
Locatie Thuis

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 99,-
Opleidingskosten
€ 149,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832