In de bosrijke omgeving van Den Dolder geven Parelli-paarden jou een kijkje in de (levende) spiegel.

Opleidingskosten
€ 525,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Voor wie een glasheldere spiegel zoekt voor het eigen leiderschapsgedrag is dit eendaagse programma de uitkomst! Je krijgt inzicht in het effect van je leiderschapsgedrag met behulp van een bijzondere leermeester: het paard!

Resultaat
Inzicht in het effect van je leiderschapsgedrag op de omgeving door een ervaring om nooit te vergeten...

Doelgroep
(Team)leiders die willen ervaren hoe hun leiderschapsgedrag overkomt op de omgeving.

Bijzonderheden
Dit programma vindt plaats op een buitenlocatie. Er wordt gewerkt met paarden die uiterst sensitief zijn. In tegenstelling tot veel managepaarden leven zij in een kudde 24 uur per dag buiten. Het programma vraagt van deelnemers dat zij bereid zijn zich aan te passen aan de (weers-)omstandigheden en hun kleding hierop afstemmen. Na afloop ontvangt elke deelnemer een blijvende herinnering aan deze speciale dag.

Doel van deze opleiding

Na de kennismaking worden individuele leervragen geïnventariseerd. Vervolgens vindt onder deskundige begeleiding per persoon een ervaringssessie plaats 'in de bak'. In contact met het paard ervaar je wat het effect is van jouw natuurlijke leiderschapsgedrag op de omgeving. Na reflectie op deze eerste ronde, is er tijdens de tweede ronde gelegenheid met je gedrag te experimenteren en daarmee de effectiviteit van je leiderschapsgedrag te vergroten. Na afloop delen we onder het genot van een drankje en een hapje de belangrijkste ervaringen met elkaar.

Werkwijze
Ervarend leren in kleine groepen (max. 5 deelnemers) op een buitenlocatie.