Maak in snel tempo kennis met Office 365 met deze praktische online training.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Met Office 365 heb je je werkplek altijd binnen handbereik, waar je ook bent! En wil je direct aan de slag met Office 365? Doe dan de online training Aan het werk met Office 365! Bestanden en updates delen met collega’s, vergaderingen organiseren en het werken met OneDrive; na het volgen van de training ken je alle ins-and-outs.

De online training 'Aan het werk met Office 365' zorgt ervoor dat je binnen een paar uurtjes alles weet over de nieuwste features van Office 365. Nadat je de training hebt doorlopen kun je efficiënter omgaan met je agenda, e-mail en andere documenten. Je zult alle mogelijkheden van Office 365 direct in de praktijk kunnen toepassen. De training bevat praktische oefeningen, opdrachten en een toets.

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod: een introductie waarmee je kennismaakt met de nieuwste onderdelen, werken met je e-mail, agenda en andere taken, contactpersonen beheren en verbinden met andere netwerken. En je maakt kennis met OneDrive: het werken in de cloud. De training is inclusief toets.


Hoestart ik de training op?

Zodra je bent aangemeld staat de module directklaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan deslag!


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.