Ben jij een slaaf van je tijdlijn en blijf je maar scrollen? Wil jij minder tijd online doorbrengen en meer van het echte leven genieten?

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

LinkedIn, WhatsApp, Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube … grote kans dat je op minimaal een van deze platforms actief bent. Maar hoe actief ben je precies? Ben jij soms urenlang online terwijl je toch echt van plan was dat niet te doen? Merk je dat je steeds weer naar je smartphone grijpt, in de hoop op nieuwe updates? De opkomst van social media is niet te stuiten en de verleiding er veel tijd aan te besteden is enorm. Toch kun je je afvragen of het je dat allemaal wel waard is. Want als je op zoek gaat naar een goede balans, kun je zowel online als offline genieten van alles wat er in je ‘tijdlijn’ voorbijkomt.

Zat je weer te lang op Facebook? Is er weer een avond voorbijgegaan terwijl je driftig whatsappte met vrijwel iedereen die online was? Baal je weleens van de magnetische werking die social media op jou hebben? Dan is er goed nieuws! Met de online training ‘Afkicken van social media’ leer je precies hoe je jouw gedrag onder controle krijgt. En wees gerust; je hoeft echt niet helemaal af te kicken!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Smartphone vloek of zegen?
  • Hoezo verslaafd?!
  • Een overdosis likes
  • Vliegtuigmodus
  • Van hotspot naar white port

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.