Ben jij een slaaf van je tijdlijn en blijf je maar scrollen? Wil jij minder tijd online doorbrengen en meer van het echte leven genieten?

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

LinkedIn, WhatsApp, Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube … grotekans dat je op minimaal een van deze platforms actief bent. Maar hoe actiefben je precies? Ben jij soms urenlang online terwijl je toch echt van planwas dat niet te doen? Merk je dat je steeds weer naar je smartphone grijpt,in de hoop op nieuwe updates?De opkomst van social media is niet te stuiten en de verleiding er veel tijdaan te besteden is enorm. Toch kun je je afvragen of het je dat allemaalwel waard is. Want als je op zoek gaat naar een goede balans, kun je zowelonline als offline genieten van alles wat er in je ‘tijdlijn’ voorbijkomt!

Voor wie is deze training?
Zat je weer te lang op Facebook? Is er weer een avond voorbijgegaanterwijl je driftig whatsappte met vrijwel iedereen die online was? Baal jeweleens van de magnetische werking die social media op jou hebben? Danis er goed nieuws! Met de online training ‘Afkicken van social media’ leer jeprecies hoe je jouw gedrag onder controle krijgt. En wees gerust; je hoeftecht niet helemaal af te kicken!

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.