Online training waarin je leert hoe je samen succesvol kunt worden door aandacht te geven aan alles wat goed gaat.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wie werkt in een team wil natuurlijk altijd daar het allerbeste uithalen.Samen succesvol zijn: daar draait het uiteindelijk om...Maar wat is nu eigenlijk de beste methode om als team succesvol te zijn?
Moet je heel veel aandacht geven aan de zaken die fout gaan of juist aande zaken die goed gaan?

Appreciative Inquiry (AI) kiest nadrukkelijk voor het laatste. Dezemethode van waarderend onderzoek staat centraal in de online trainingSamen succesvol aan de slag. En al klinkt het misschien ingewikkeld:iedereen kan met deze training aan de slag. Je leert denken in mogelijkheden,alles over de werking van positiviteit, hoe je van positiviteit jetweede natuur kunt maken en er is veel aandacht voor verandertechniek.

Voor wie is deze training?
Wil jij samen met je collega’s werken in een sfeer van positiviteit en waariedereen zich op zijn plek voelt? Waarin je optimaal gebruik maakt vanelkaars sterke punten? Ga van start met de online training Appreciativeinquiry. De training bestaat uit 5 onderdelen die elk ongeveer 30 minuten duren:
  1. Maak er iets van!
  2. All you need is love
  3. Aandacht en discipline
  4. Verandertechniek
  5. Samen succesvol


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.