Online training waarin je leert hoe je samen succesvol kunt worden door aandacht te geven aan alles wat goed gaat.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wie werkt in een team wil natuurlijk altijd daar het allerbeste uithalen. Samen succesvol zijn: daar draait het uiteindelijk om... Maar wat is nu eigenlijk de beste methode om als team succesvol te zijn? Moet je heel veel aandacht geven aan de zaken die fout gaan of juist aan de zaken die goed gaan?

Appreciative Inquiry (AI) kiest nadrukkelijk voor het laatste. Deze methode van waarderend onderzoek staat centraal in deze online training. En al klinkt het misschien ingewikkeld: iedereen kan met deze training aan de slag. Je leert denken in mogelijkheden, alles over de werking van positiviteit, hoe je van positiviteit je tweede natuur kunt maken en er is veel aandacht voor verandertechniek.

Wil jij samen met je collega’s werken in een sfeer van positiviteit en waar iedereen zich op zijn plek voelt? Waarin je optimaal gebruik maakt van elkaars sterke punten? Ga van start met de online training Appreciative inquiry.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Maak er iets van!
  • All you need is love
  • Aandacht en discipline
  • Verandertechniek
  • Samen succesvol
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.