Een collega die van de trap valt? Brand? Ontruimen? Na deze online training zit je nooit meer met de handen in het haar!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Let op: na het volgen van deze training ben je geen gecertificeerd bhv'er.

Wist je dat er steeds minder bhv’ers op de werkvloer rondlopen? Eén op de tien Nederlandse bedrijven heeft zelfs helemaal geen bhv’er in dienst! Tegelijkertijd is het aantal ongelukken zorgwekkend. Ieder jaar vinden er liefst 200.000 ongevallen plaats op de Nederlandse werkvloer. Het is dus hoog tijd dat we onze kennis van bhv bijspijkeren!

Weet jij wat je moet doen als je collega plotseling in elkaar zakt? Of wanneer hij een open beenbreuk oploopt? En ken je het ontruimingsplan van het gebouw waarin je werkt? In de online training ‘Basiskennis bhv’ maak je kennis met alle onderdelen van bedrijfshulpverlening. Je leert hoe je moet optreden bij spoedeisende hulp, wat te doen bij niet-spoedeisende hulp en hoe te handelen bij brand en ontruiming. Een gecertificeerde bhv’er ben je na het volgen van deze training niet… maar de eerste redder in nood wel!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Algemene taken en handelingen
  • Spoedeisende hulp
  • Niet-spoedeisende hulp
  • Brand en ontruiming
  • BHV op de werkvloer
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.