Maak anderen enthousiast voor jouw ideeën! Dat doe je door je omgeving subtiel maar effectief te beïnvloeden.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Zit je boordevol goede ideeën, maar vind je het moeilijk ze aan de man te brengen? Deze training is voor iedereen die zijn invloed op anderen wil vergroten. Dat komt niet alleen van pas tijdens presentaties, maar ook tijdens vergaderingen, onderhandelingen of belangrijke gesprekken met je collega’s of leidinggevende.

In de online training ‘Beïnvloeden’ leer je hoe je jouw invloed op anderen vergroot. Nemen anderen iets van je aan? Leer wat je met beïnvloeden kunt doen om meer draagvlak voor jouw ideeën te creëren. Na de online training ‘Beïnvloeden’ krijg jij anderen moeiteloos met je mee.In de online training ‘Beïnvloeden’ worden de volgende onderwerpen behandeld:
  1. Het domino-effect
  2. Vergroot je invloed
  3. Omdat jij het bent
  4. Word mastermind
  5. Als één schaap over de dam is…
  6. High five test
De online training ‘Beïnvloeden’ bestaat uit onder andere magazines, een interview met een expert, een scan, video’s, animaties, opdrachten en quizzen.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.