Van nul tot honderd ideeën… en van tientallen hersenspinsels tot een paar uitgewerkte topideeën. Leer nu hoe je de perfecte brainstorm leidt! 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Diverse technieken, verschillende invalshoeken en tal van handige tips dieje direct in de praktijk brengt; dat vind je in deze training. De training ‘Beterbrainstormen’ is erop gericht om jouw brainstorms te laten beginnen meteen scherpe vraagstelling, waarna je een spervuur van ideeën ontketent.Uit al die gedachten, brainwaves en suggesties destilleer je vervolgens debeste ideeën… die je direct uitwerkt tot een concreet plan.

Deze training is voor iedereen die weleens een brainstorm leidt. Én vooriedereen die denkt dat de brainstorms waaraan hij of zij deelneemt efficiënter,productiever of creatiever kunnen. Of het nu een brainstorm overeen nieuw productconcept betreft of een voorstellenrondje voor het eerstvolgende
personeelsuitje… Elke brainstorm is voor verbetering vatbaar! De training bestaat uit de volgende onderdelen:
  1. Brainstorm in een glas water
  2. Wat is de vraag?
  3. Een vloedgolf aan ideeën
  4. Als de wind is gaan liggen
  5. Alles voor dat ene top idee


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.