Van nul tot honderd ideeën… en van tientallen hersenspinsels tot een paar uitgewerkte topideeën. Leer nu hoe je de perfecte brainstorm leidt! 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Diverse technieken, verschillende invalshoeken en tal van handige tips die je direct in de praktijk brengt; dat vind je in deze training. De training is erop gericht om jouw brainstorms te laten beginnen met een scherpe vraagstelling, waarna je een spervuur van ideeën ontketent. Uit al die gedachten, brainwaves en suggesties destilleer je vervolgens de beste ideeën die je direct uitwerkt tot een concreet plan.

De online training 'Beter brainstormen' is voor iedereen die weleens een brainstorm leidt. Én voor iedereen die denkt dat de brainstorms waaraan hij of zij deelneemt efficiënter, productiever of creatiever kunnen. Of het nu een brainstorm over een nieuw productconcept betreft of een voorstellenrondje voor het eerstvolgendepersoneelsuitje. Elke brainstorm is voor verbetering vatbaar!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Brainstorm in een glas water
  • Wat is de vraag?
  • Een vloedgolf aanideeën
  • Als de wind is gaan liggen
  • Alles voor dat ene top idee
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.