Duur
45 minuten
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Duurzamer Wonen - Technische basiskennis

Woningcorporaties werken hard aan het verduurzamen van woningen. Woningen worden voorzicht van (extra) islolatie, zonnepanelen en nieuwe installaties (verwarming, ventilatie).
Daarnaast leidt klimaatverandering tot meer regen en warmte. Dit alles stelt andere eisen aan het gebruik van een woning vanuit het oogpunt van comfortabel, gezond en duurzaam/energiezuinig wonen. Om huurders hierover goed te kunnen informeren en adviseren is het belangrijk dan corporatiemedewerkers voldoende (technische) basiskennis hebben van de installaties en gebruikte techniek in en rond een woning die van invloed zijn op het wooncomfort, het binnenmileu (gezondheid) en duurzaam gebruik.

De e-learning wordt ontwikkeld samen met experts/klankbordgroepleden van De Alliantie (initiatiefnemer), Patrimonium Barendrecht, Woonwaarts, Stadgenoot, Vestia, WonenBijJoost, Woonbron en de Corporatie Academie. De e-learning wordt mede gefinancierd met ESF-subsidie en is naar verwachting dit najaar gereed en gratis beschikbaar voor alle corporatiemedewerkers..

Wil je zeker weten dat je op tijd op de hoogte bent van de start van deze e-learning. Schrijf je dan in voor de wachtkamer en ontvang als eerste een uitnodiging.
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832