Type opleiding
Klassikaal
Duur
2 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Elke vrouw tussen de 45 en 60 jaar is of komt in de overgang. En het is net als zwangerschap of de puberteit een normaal vrouwelijk fenomeen. Wanneer er onverklaarbare klachten zijn, een gevoel van onmacht of als je de regie gevoelsmatig kwijt bent, dan kan het zijn dat je in de overgang bent. De overgang is niet alleen het stoppen met menstrueren of het krijgen van opvliegers. Het is een hele nieuwe fase die je als vrouw ingaat en je neemt je partner, collega en werkgever hierin mee.

Het is ook een transitiefase die een vrouw ingaat. Wij vinden het belangrijk dat elke vrouw hiervan op de hoogte is en we willen het graag makkelijk bespreekbaar maken. Met alle leuke en minder leuke dingen die erbij horen.

Het is belangrijk dat je jezelf informeert, dat je met andere vrouwen (én mannen, collega’s én leidinggevenden) erover praat, inzichten opdoet over jezelf én dat je je eigen plan trekt, zodat je om aan de andere kant van de transitie te komen, te doen staat! Nieuwsgierig naar ons en onze informatie?
Kom naar onze interactieve workshop. En bekijk alvast de 7 dingen die elke vrouw moet weten.
Https://www.kenniscentrum-overgang.nl/wp-content/uploads/2019/02/OVER7dingen_2018_2.pdf

Wij, Karin Wiebenga-Neelen en Angélique van der Zijden, zijn ervaringsdeskundigen en trainer/coach en gecertificeerd OVERgangscoach. We zijn van het Kenniscentrum-Overgang, waar jij als vrouw (en partner, collega, leidinggevende, beleidsmaker, ondernemingsraad) terecht kunt met je vragen over de overgang. Wij faciliteren dat vrouwen zelf de regie nemen op gezond en vitaal ouder worden. Het is van groot belang om de transformatie van de overgang goed te benutten en te zien hoe jij de kwaliteit van jouw leven kunt verbeteren. We ondersteunen je om actief op zoek te gaan naar wat jou helpt om gezond en vitaal in én na de overgang te zijn. We zien je graag in onze workshop!

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn per persoon 50 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
21-11-2023
10:00 - 12:00
Zoetermeer
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
21-11-2023 10:00 - 12:00
De Goede Woning Zoetermeer - Zoetermeer

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 50,-
Opleidingskosten
€ 50,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832