Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Laat voortaan je slobbertrui thuis en laat je op je best zien op je werk. Elke dag tiptop gekleed naar het werk wordt easy peasy met de kleur & styling tips van Hydi Hoost. Zij is personal stylist en laat zien hoe je powervolle outfits kan maken. Zodat je je zelfverzekerd voelt, verzorgd voor de dag komt en voortaan binnen mum van tijd een knappe outfit uit de kast haalt. Comfortabel en lekker voelen in je kleding is daarbij het toverwoord. Met de tips van Hydi ga je dat op een nét wat zakelijkere manier doen. In de workshop Kleur & Styling komt iedereen aan bod. Tip: neem voor de workshop 1 tot maximaal 3 kledingstukken aan die je aan wilt naar je werk maar niet weet hoe je dit moet stylen.

Na de workshop zal fotograaf Angelo van der Klift jou mooi op de foto zetten, zodat jij meteen bent voorzien van een nieuwe profielfoto voor je LinkedIn. Angelo is een beeldmaker gespecialiseerd in portretfotografie en digitale kunst.

Na aanmelding ontvang je een aantal tips voorafgaand aan deze workshop en fotoshoot zodat je je optimaal kunt voorbereiden.

Trainers
De trainer is Hydi Hoost samen met fotograaf Angelo van der Klift.

Kosten
De kosten voor deze workshop zijn per persoon 50 euro, exclusief btw. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 50,-
Opleidingskosten
€ 50,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832