Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Hoe zorg je ervoor dat jouw bewonersboekje of beleidsnota wél gelezen wordt? Hoe kun je een ingewikkeld proces eenvoudig en begrijpelijk weergeven? Door zelf-getekende beelden te gebruiken!

Wist jij dat zo’n 75% van onze hersencapaciteit is ingesteld op het verwerken van visuele informatie? Niet zo verwonderlijk dat daarom steeds vaker zelfgemaakte tekeningen en symbolen gebruikt worden in het werk. Dit wordt Visuele Communicatie of Zakelijk Tekenen genoemd. Wij noemen het Beeldkracht!
Iedereen kan zélf krachtige beelden tekenen en in je dagelijkse werk gebruiken! Het enige dat je nodig hebt is een portie lef en een zetje om het te doen. Brechje Sondermeijer van Beeldkracht10, werkzaam in en voor de corporatiewereld, geeft jou met enthousiasme dit eerste zetje. Zij doet dit met haar energieke, interactieve en resultaatgerichte training.

Aan het einde van de training kun je zakelijk tekenen inzetten als communicatiemiddel in je dagelijkse werk. Oók als je denkt dat je écht niet kan tekenen.

Trainer
De trainer is Brechje Sondermeijer van Beeldkracht10.

Kosten
Om deel te nemen aan deze training kun je jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao) inzetten. We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 50,-
Opleidingskosten
€ 50,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832