Sturen zónder het stuur over te nemen! In de online training ‘coachend leidinggeven’ vergroot je de autonomie, het plezier en het resultaat van je teamleden.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Deze training is voor iedereen die het werkplezier, de leermogelijkheden én de resultaten van zijn team wil verbeteren. Wil jij het talent van je medewerkers optimaal benutten? Door hun kwaliteiten, drijfveren en ambities onder de loep te nemen, krijg je dat voor elkaar.

Na de online training ‘Coachend leidinggeven’ geef jij het goede voorbeeld en is je team geïnspireerd om de lat telkens een stukje hoger te leggen.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Van baas naar coach
  • Het fundament
  • Een plan op maar
  • met stip op één
Deze online training bestaat onder andere uit magazines, een interview met een expert, een scan, een quiz, video’s, animaties en opdrachten.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.