Een praktische online training waarin je positief en professioneel leert om te gaan met conflicten op je werk.

Opleidingskosten
€ 0,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Een conflict op je werk? Dat hoort er zo af en toe gewoon bij. Maar het kan wel vervelend worden wanneer de emoties té hoog oplopen.Om dat te voorkomen is het goed als je weet hoe je een conflict op een rustige en professionele manier benadert. Dat is wat je leert in de online training Conflicthantering. Je leert je eigen belangen en de belangen van anderen te doorgronden, waarmee conflicten in één klap een stuk hanteerbaarder worden.

Conflicten op het werk? Daar kan iedereen zo maar mee te maken krijgen. In de online training 'Conflicthantering' leer je hoe je conflicten professioneel kunt benaderen. Functioneel en productief omgaan met conflicten - daarom draait het in de online training 'Conflicthantering'. Na het doorlopen van de online training 'Conflicthantering' zul je dan ook in staat om conflicten niet als bedreigend, maar juist als positief te ervaren.De online training 'Conflicthantering' is opgebouwd uit de volgende modules:
  1. vuurwerk
  2. belangen
  3. emoties en ego's
  4. de lachende derde
  5. professioneel ruzie maken
  6. een sterk team zijn


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.