Een praktische online training waarin je positief en professioneel leert om te gaan met conflicten op je werk.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Een conflict op je werk? Dat hoort er zo af en toe gewoon bij. Maar het kan wel vervelend worden wanneer de emoties té hoog oplopen. Om dat te voorkomen is het goed als je weet hoe je een conflict op een rustige en professionele manier benadert. Dat is wat je leert in deze online training. Je leert je eigen belangen en de belangen van anderen te doorgronden, waarmee conflicten in één klap een stuk hanteerbaarder worden.

Conflicten op het werk? Daar kan iedereen zo maar mee te maken krijgen. In de online training 'Conflicthantering' leer je hoe je conflicten professioneel kunt benaderen. Functioneel en productief omgaan met conflicten - daar draait het om in de online training. Na het doorlopen van de online training zul je dan ook in staat zijn om conflicten niet als bedreigend, maar juist als positief te ervaren.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Vuurwerk
  • Belangen, emoties en ego's
  • De lachende derde
  • Professioneel ruzie maken
  • Een sterk team zijn
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.