Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Een groot deel van wat we doen of laten, wordt bepaald door de manier waarop we denken. Vaak zijn we geneigd om situaties steeds op eenzelfde manier te benaderen.
Door andere denkpatronen te belichten, word je gedwongen om de situatie ook eens van een andere kant te bekijken. Meer inzicht in je eigen denkpatronen en dat van anderen helpt je effectiever werken. Je ervaart welke mogelijkheden je ziet en welke kansen ontstaan als je issues aangaat met een andere manier van denken.

In deze workshop maak je kennis met verschillende denkwijzen. Door bewust een andere denkwijze toe te passen, ben je beter in staat om verassende en creatieve oplossingen te bedenken voor de uitdagingen waar jij voor staat!

We dagen je in deze workshop uit om out of the box’ te denken. Zo leer je op een leuke en praktische manier te kijken naar je toekomstige uitdagingen en hoe je deze kan door vertalen naar mogelijkheden en kansen.

De kosten voor deze training bedragen € 55,- per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Heb jij zin om met deze workshop aan de slag te gaan, schrijf je dan snel in!

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum.
Opleidingskosten
€ 55,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832