Type opleiding
Klassikaal
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Hoe krijg je meer klanten door middel van LinkedIn?
Zichtbaar Vakmanschap op LinkedIn zodat je meer klanten (of partner) vindt en ze beter aan je bindt. In theorie makkelijker gezegd dan gedaan.

Je bent er vast al achter dat je met af en toe een bericht posten, hier en daar connecten met mensen het niet stormloopt als het gaat om daadwerkelijk bij je doelgroep op de radar te komen.

Daarvoor is er meer nodig. Of eigenlijk daarvoor zijn ook andere acties nodig.

Van losse flodders naar strategisch LinkedIn als marketing- en salestool inzetten. Van zomaar wat posten of erger nog reclame-geroeptoeter naar waardevolle content. En van een connectie een klant (partner) maken.

Wat kom er aan bod tijdens deze 90 minuten interactieve (online) masterclass LinkedIn:

 • Algemene kennis opfrissen: wat is LinkedIn en wat kun je ermee als medewerker (om je huidige functie te versterken of nieuwe kansen te onderzoeken).
 • Vergelijking met de andere social media platforms die (meestal) meer bekend zijn: Insta, TikTok, Facebook. Wanneer wordt wat gebruikt?
 • Rondje persoonlijke profielen. Wie heeft het wel & wie niet?
 • Hoe is een persoonlijk profiel opgebouwd en hoe vul je deze op de juiste manier in? Welke onderdelen zijn het belangrijkste voor LinkedIn als zoekmachine.
 • Quick-actie: een eerste snelle aanzet voor medewerkers om dit te starten of aan te passen.
 • Rondje langs de bedrijfspagina’s van de werkgevers aangesloten bij CorpoConnect Limburg welke meerwaarde heeft deze online profilering voor jou als medewerker en welke andere bedrijfspagina’s zijn interessant.
 • Welke functionaliteiten van LinkedIn zijn voor medewerkers ‘verdraaid’ handig om te weten en hoe gebruik je ze? Waaronder de zoekfunctie, leeswijzer.
 • Kennis over de tijdlijn en het algoritme.
 • Do’s & dont’s bij contentcreatie.
 • Hoe werkt de Feed van LinkedIn (het algoritme van LinkedIn is anders dan dat van Insta of TikTok)
 • Algemene algoritmische weetjes.
 • Het hele verhaal wordt ondersteund met concrete voorbeelden van LinkedIn, die als inspiratie & informatie gebruikt kunnen worden.


De kosten voor deze workshop bedragen € 95,- per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris.

Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Zin om met deze online workshop mee te doen? Schrijf je dan in!

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 95,-
Opleidingskosten
€ 95,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832