Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Het is maandagochtend. Nog op je sloffen en met een kop koffie start je jouw werkdag. Nadat je een wasje hebt aangezet log je in op Microsoft Teams. Vandaag staat een online teamoverleg gepland.

Wordt dit:
  • Het zoveelste online overleg waarbij je om de haverklap jouw mail, whatsapp en de NOS app checkt?
  • Een online overleg om niet snel te vergeten, waarbij je samen met jouw collega’s in een digitale bubbel verdwijnt en continue geboeid blijft?

Hoe dit afloopt heb jij helemaal zelf in de hand. Ben je klaar voor een nieuwe aanpak?
Met de workshop ‘Online samenwerken als een pro’ leer je hoe jij een interactieve online sessie vormgeeft en begeleidt. Tijdens de workshop maak je kennis met Mural. Een online workspace waarmee je in een handomdraai samen post-its plakt en ordent, nieuwe ideeën bedenkt, prioriteert en plannen smeedt. Je neemt deel aan verschillende interactieve online werkvormen waaronder een spannende Obstacle Run. Natuurlijk ontwerp je ook je eigen Mural. Tenslotte leer je hoe je met Microsoft Teams een sessie interactief maakt. Gegarandeerd dat jij de digitale vergaderruimte vol inspiratie zult verlaten.

Datum, tijd, locatie:
De workshop vindt plaats op dinsdag 12 januari 2021 om 9:00 en duurt tot 11:30. Je kunt de workshop volgen vanuit je eigen home office of elke andere plek met internet.

Vanaf 8:30 is de online inloop en zit Lizan klaar in zowel Mural als Teams om je te helpen met inchecken.

Nodig:
  • Een laptop met webcam en microfoon, oortjes (tegen de echo), goede wifi verbinding, koffie of thee en vooral: goede zin!
  • Werk je in een beveiligde omgeving, bijvoorbeeld Citrix? Dan kan het zijn dat Teams niet goed functioneert. Als het kan werk dan buiten de beveiligde omgeving.

    Informatie over de toegang tot de workshop:
Elke deelnemer ontvangt voorafgaand aan de workshop de volgende berichten:
  1. Een uitnodiging voor de teampagina voor deze workshop in Microsoft Teams
  2. Een uitnodiging voor deelname aan de videovergadering via Microsoft Teams
  3. Een mail met informatie over de toegang tot Mural inclusief toegangslink en uitleg
De kosten voor deze training bedragen € 80,-- per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Heb jij zin om met Online samenwerken als een pro, aan de slag te gaan, schrijf je dan snel in voor deze workshop.
Opleidingskosten
€ 80,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832