Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Beste bestuurders, HR-adviseurs en leidinggevenden,

Zoals bij jullie bekend, hebben wij in ons jaarplan voor 2021 opgenomen dat we het als onze taak zien om medewerkers en leidinggevenden mee te nemen in de veranderingen binnen de corporatiesector. Aedes deed onderzoek naar de ontwikkelingen binnen de sector en de impact hiervan op het dagelijks werk van de corporatiemedewerkers (WERKEN IN DE CORPORATIE VAN DE TOEKOMST 2020-2025, juni 2020).

Op basis hiervan zijn we aan de slag zijn gegaan met het ontwikkelen van themasessies per vakgebied, voor CorpoConnect en de deelnemende corporaties.

Deze themasessies met de titel “JIJ en de corporatie van de toekomst” staan klaar om geïmplementeerd te worden. CorpoConnect wil hiermee medewerkers tijdig voorbereiden op de aankomende veranderingen en daarnaast bewustwording creëren rondom de noodzaak om hierin mee te bewegen.

Graag nodigen wij jullie uit voor een demo van de themasessie ‘JIJ en de Corporatie van de Toekomst’, die CorpoConnect vanaf 1 april gaat aanbieden.

De themasessie ‘JIJ en de Corporatie van de Toekomst’:

  • Informeert medewerkers, per vakgebied over de ontwikkelingen die werken bij een corporatie beïnvloeden.
  • Maakt ze bewust van de impact van deze ontwikkelingen en het effect hiervan op hun functie-inhoud en dagelijkse werk.
  • Stimuleert en inspireert medewerkers tot beweging om zich tijdig voor te bereiden op morgen: het bepalen van een eerste stap.
  • Geeft inzicht in de diverse tools, tests, workshops, trainingen en overige interventies waar corporatiemedewerkers gebruik van kunnen maken.

Door de themasessie per vakgebied te organiseren, speelt ook het creëren van een netwerk, ervaringen en kennisdelen, een rol in het programma.

Op geplande data, worden speciaal voor jullie korte online demosessies verzorgd, zodat jullie een beeld kunnen vormen van de inhoud en manier waarop jullie dit intern onder de aandacht kunnen brengen. Ook horen we graag jullie reactie en of we nog iets moeten bijschaven, voordat de themasessies aangeboden worden.

We hopen jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zien jullie graag op een van de bovengenoemde data.

Samen werken we aan de Toekomst!

Team CorpoConnect Limburg

Claudia Toebosch (projectleider)
Sylvia op het Broek (adviseur leren en ontwikkelen)
Jacqueline Moorer (projectmedewerker)

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
29-03-2021
10:00 - 11:00
Thuis Aanmelden
Datum & tijd 29-03-2021 10:00 - 11:00
Locatie Thuis
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832