Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Een willekeurige dag. Je komt aan op je werk, een collega rent al door de gang en roept “goedemorgen” in het voorbijgaan. Het is vijf voor negen. Je opent de mailbox, 23 ongelezen mails. Het eerste overleg begint over vijf minuten. Je beantwoordt nog even snel een mailtje, loopt nog even langs de koffiemachine. Een collega vraagt hoe het gaat. Je antwoord: “Ja, prima! Druk, druk druk… je kent het wel.” En zo vliegt de dag voorbij, van overleg naar overleg, via gemiste oproepen, richting een overlopende mailbox. Geleefd door je werk, maar eigenlijk niet gedaan wat je ’s morgens onder de douche had bedacht. Herkenbaar?

Wees gerust. Omgaan met werktijd kun je leren. Begrijp jezelf en je tijd van werken. Boek zo meer resultaat en werk met meer plezier.

Of het nu werk, privé of de combinatie is. Een goede structuur, denk- en werkwijze helpen je enorm in de steeds sneller veranderende omgeving. Time Management helpt je de juiste dingen doen, in minder tijd, met aandacht en dus met een beter resultaat.

Na de workshop heb je beeld bij het totale spectrum van Time Management. We doorlopen theorieën, maar nog belangrijker, je ervaart ze. Zo weet waar je eigen invloed ligt en loop je met verfrissende ideeën en concrete acties naar buiten. En indien mogelijk pas je tijdens de workshop nog enkele tips toe in je eigen e-mailaccount.

De kosten voor deze training bedragen € 125,- per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 125,-
Opleidingskosten
€ 125,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832