Type opleiding
Webinar
Duur
1,5 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Je hebt een brein in je hoofd, hart en buik. Hoe kun je deze inzetten voor meer geluk, kracht, vitaliteit en succes in een steeds sneller veranderende wereld?

Dit eigentijdse en verfrissend webinar, geeft antwoord door het delen van recente unieke kennis met verrijkende inzichten waarbij de neurowetenschap samenvalt met eeuwenoude wijsheid. Je maakt kennis met de impact van je meerdere breinen vanuit het vakgebied mBraining voor bewustwording en ontwikkeling. Je ontdekt hoe je nog beter in contact kunt komen met je intuïtie, persoonlijke kracht en innerlijke wijsheid. Maak je werk en leven leuker door het begrijpen van dit samenspel.

Wat brengt het je?

  • Je maakt kennis met de drie breinen: wat is hun taal en wat zijn hun primaire functies?
  • Je wordt bewust en leert verschillende manieren van communiceren van de 3 breinen.
  • Je krijgt begrip en kennis van de fundamentele volgorde om deze drie intelligenties optimaal in te zetten voor jouw hoogste expressie, datgene wat belangrijk voor je is en waar je blij van wordt.
  • Met compassie, creativiteit en moed, maak je een mega verschil.
  • Je ontdekt hoe je je breinen het beste op elkaar kunt afstemmen voor meer helderheid, focus, daadkracht en plezier in je leven en je werk.


Doen waar je blij van wordt!

Voor wie?
Deze module bevat universele kennis en wijsheid vanuit mBraining en is toepasbaar en geschikt voor iedereen die zichzelf groei gunt.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 37,-
Opleidingskosten
€ 37,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832