Type opleiding
Klassikaal
Duur
1 dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Human profiling is bij uitstek de methode om je gesprekspartner te lezen. Het is een manier om de subtiele aanwijzingen in intonatie, gezicht- en lichaamsuitdrukkingen te herkennen en te interpreteren, de juiste vragen te stellen en de werkelijke intenties te achterhalen. Op deze wijze kun je elk gesprek naar je hand zetten, krijg je inzicht in drijfveren van je gesprekspartner en achterhaal je de werkelijke motivatie van de ander.

Sinds 2014 helpt ICU professionals in vrijwel alle branches en functies de 'waarde' van menselijk gedrag te zien als meest effectieve basis in succesvolle besluitvorming, keuzes en adviezen.

De kosten voor deze training bedragen € 85,- per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Heb je interesse? Meld je dan snel aan!

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan een keuze voor een andere datum.

Doel van deze opleiding

In deze workshop Human profiling word je door ICU Trainer Gert-Jan Schenau door de basisprincipes van Human Profiling geleid:

  • Inquiry: Het stellen van de juiste vraag op het juiste tijdstip
  • Microexpressions: Vertalen van expressie in vitale informatie
  • Inconsistenties: Weet wanneer je gesprekspartner liegt
  • Concludeer: Identificeer tijdig actuele intenties van de ander als basis voor succesvolle besluitvorming, keuzes en adviezen.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 85,-
Opleidingskosten
€ 85,-
“Deze training is leerzaam en zeer toepasbaar in mijn functie.”
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832