Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Herken je dit?
 • Ben je altijd maar druk druk druk?
 • En snak je naar een momentje voor jezelf?
 • Herken je het gevoel te moeten kiezen tussen je werk en je gezin?
 • Of heb je regelmatig last van schuldgevoelens?
 • Wil je graag meer rust, meer balans en minder stress?

Soms weet je niet meer hoe je alle ballen in de lucht moet houden. En door alle veranderingen rondom Corona is het misschien alleen nog maar moeilijker geworden. Je voelt dat je in een spagaat zit tussen je werk en het ouderschap. Maar ja, ze noemen toch het niet voor niks ‘de tropenjaren’? En iedereen doet het. Even doorbijten dus.

Toch blijft in je achterhoofd een vraag knagen: kan dit echt niet anders? Je wilt meer genieten, genoeg energie hebben voor je werk en je gezin én tijd overhouden om te doen wat jij leuk en belangrijk vindt. Is dat teveel gevraagd? Nee! Om werk en gezin op een fijne manier te kunnen combineren moet je alleen wel weten hoe. En dat is voor iedere ouder anders. Dé ideale balans bestaat niet, maar je kunt wel een balans creëren die op dat moment het beste past bij jou als persoon en bij de levensfase waarin je zit.

Voor wie is deze workshop?
Voor alle medewerkers die werk en gezin succesvol willen combineren.

Wat levert deze workshop je op?
 • Inzicht in jouw energiebalans, energiegevers en -vreters. Je wordt geprikkeld om je passies weer naar boven te halen. Van ‘dingen moeten’ en ‘dat kost energie’ naar ‘waar krijg ik energie van?’
 • Je weet hoe jij je negatieve gedachtes en schuldgevoelens kunt ombuigen naar meer helpende gedachtes. Met een positieve mindset, pak je de regie weer terug.
 • Wat is nu echt belangrijk? Wat voor ouder wil ik zijn?
 • Je gaat naar huis met een stevige basis van kennis, inzichten en een persoonlijk actieplan. Je krijgt handvatten om beter te balanceren tussen werk en ouderschap. Alle facetten uit jouw leven nemen we hierin mee.
Praktische informatie:
 • Het is echt een workshop, dus veel actie, zelf of in groepsverband aan de slag.
 • De training duurt 3 uur. Tussendoor hebben we een korte pauze.
 • Het is een online training via Teams.
 • De training wordt gegeven door 2 trainers, Rian en Marloes

De kosten voor deze training bedragen € 75,- incl. B.T.W. per persoon. Je kunt dit betalen uit jouw individueel loopbaanontwikkelingsbudget (cao). We factureren het aan jouw woningcorporatie. Het wordt door jouw woningcorporatie ingehouden van je individueel loopbaanontwikkelingsbudget of (als dat niet toereikend is) van je salaris. Afmelden kan kosteloos tot drie weken van tevoren, anders worden de deelnamekosten bij je in rekening gebracht.

Ben je benieuwd hoe je weer grip en genoeg energie krijgt om elke dag je rollen met frisse zin aan te gaan? Geef je dan op voor deze workshop. Rian en Marloes maken je graag wegwijs in hoe jij werk en ouderschap goed combineert.

N.B. wanneer bij het aanmelden een bepaalde datum niet meer zichtbaar is, dan is de training hoogstwaarschijnlijk vol, maak dan indien dit mogelijk is een keuze voor een andere datum.
Opleidingskosten
€ 75,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832