Type opleiding
Klassikaal
Duur
Halve dag
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Alle corporaties in het land zitten in een transformatie. Een transformatie naar anders denken en anders doen. Als leidinggevende heb je daarin een cruciale rol door zelf het goede voorbeeld te geven door je ook zelf in je rol door te ontwikkelen.
In 2020 heeft Aedes het perspectief geschetst voor waar je in 2025 moet staan.
Die beweging kun je kort en goed zo samenvatten:
  • Van controle- en risicomanagement naar organisatieontwikkeling en cultuurverandering
  • Van top-down leiderschap naar coachend en dienend leiderschap
  • Van intern gericht naar samenwerken in de keten
Dat klinkt allemaal mooi, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Wat betekent dat voor je overtuigingen, voor je houding en voor je gedrag? Wat heb jij te doen om hiervoor klaar te zijn?
In deze Workshop krijg je helder wat deze transformatie naar de 'corporatie van de toekomst' van jou als leidinggevende persoonlijk vraagt. Je weet waar je al staat en wat je nog te doen hebt.

Doel van deze opleiding

Docent
Frans Wilms is expert op het gebied van leiderschap en verandering. Zijn passie is om van verbindend leiden de hoofdstroom te maken, omdat die manier van leidinggeven ons veel verder brengt én juist nu zo nodig is. Hij traint en coacht leidinggevenden in verbindend leiderschap Hij zet theoretische kaders als houvast in voor het doen van concrete praktische acties, waarmee je direct verschil maakt. Frans was eerder afdelingshoofd, directeur, burgemeester en bestuurder. Over zijn leerervaringen schreef hij het boek ‘Groeien in leiderschap – begin bij jezelf en doe het samen’.
Anderen over de workshops van Frans
Mooie opzet & helder. Informatief & interactief, chapeau! Fijne, rustige sfeer met voldoende afwisseling in oefeningen; authentieke aanpak. (uit reflectie op Workshop voor management gemeente Roermond, 18 maart 2022)
Zorgvuldige voorbereiding, mooie gesprekken, dank! Afwisselende workshop in de praktijk/oefeningen/filmpjes. (uit reflectie op Workshop voor management Viattence, Epe – Gelderland, 28 mei 2022)

Super workshop. Leuke middag met fijne handreikingen (uit reflectie op Workshop voor management gemeente Sittard-Geleen, 3 oktober 2022)


Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
16-11-2023 Startgarantie
13:00 - 16:30
Roermond
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
16-11-2023 13:00 - 16:30
Wonen Zuid - Roermond
Startgarantie
Opleidingskosten
€ 250,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832