Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Femke Nijboer – vijftig tinten grijs (hoe hou je je hersenen fit als je ouder wordt?)

Schijn bedriegt. We gaan het in dit interactieve webinar niet hebben over de bestseller Fifty Shades of Grey, maar over de grijze massa in ons hoofd: het brein. Anders dan je misschien denkt veranderen je hersenen voortdurend. Elke dag en elke minuut. Er zitten niet alleen grijze cellen in je hoofd maar ook in je buik. Je lichaam en brein kunnen we niet los zien van elkaar. Toch, als we het hebben over vitale werknemers of welzijn van personeel, denken we vaak alleen aan lichamelijke fitheid.

Samen gaan we eens wat extra aandacht geven aan het brein door de jaren heen. Hoe veranderen ze? Hoe ga je als organisatie om met al die breinen onder je dak? Hoe houd je ze fit en wendbaar? Is het überhaupt mogelijk je hersengezondheid te beïnvloeden? Spoiler alert: ja!

Dr. Femke Nijboer (Almelo, 1979) - spreker – is neuropsycholoog, universitair docente, schrijfster en onvervalst Tukker. Daarnaast kweekte zij eigenhandig twee breinen (nu 7 en 8 jaar oud) in het thuislab. Ze is dus bij uitstek geschikt jullie op reis te nemen door de hersenpan.

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie en FLOW.

Let op! Dit Webinar is te volgen via Teams op je laptop/Chromebook. Je hebt jouw smartphone nodig tijdens het webinar. (Graag microfoon uit en camera aan)

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832