Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Workshop – Happy & vitaal je werk doen

Vitale mensen zijn vaak gezonde en gelukkige mensen. Je leeft niet alleen langer met een gezonde leefstijl, je bent ook minder vaak ziek, hebt meer energie, kan beter tegen stress en ziet er beter uit. Wanneer je lekker in je vel zit, voel je je gelukkiger en gaat het allemaal wat makkelijker. Er wordt veel van ons gevraagd en het is niet altijd even simpel om de juiste keuzes te maken. Voorkomen is altijd nog beter dan genezen. Hoe blijf je nu een beetje happy & vitaal je werk doen? Je vitaal voelen is een goed samenspel tussen lichaam (fysiologisch), geest (psychologisch), omgeving (ecologisch) en zingeving (filosofisch). Het gaat dus om het totaalplaatje.

Het blijft een vreemde tijd en we moeten ook nog veel vanuit huis werken. Dat is soms misschien fijn, maar soms ook best lastig. En hoe blijf je nu een beetje fit als je veel thuis werkt? Hoe creeër je genoeg rust? Hoe voorkom je extra Corona-kilo’s? En hoe houd je een fijne werk-privé-balans?

Ga samen met Millie aan de slag met deze vragen tijdens de online workshop HAPPY & VITAAL JE WERK DOEN.

Wil je je aanmelden? Stem dan altijd eerst even af met je leidinggevende!

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie en FLOW.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832