Type opleiding
Klassikaal
Duur
6 uur en 15 minuten
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Welkom bij Corporaties in Beweging en Bloei - Netwerkevent 2023, FITT (Tijd om op te laden)


Je fit voelen, heeft ook met je mindset te maken. En dat begint met erkennen dat het tijd is om weer op te laden. Met elkaar gaan we die uitdaging aan. Tijdens het netwerkevent ontmoet je zo’n 200 collega’s en werk je samen aan vitaliteit. Zodat je weer lekker in je vel zit!

Corporaties in Beweging en Bloei - Netwerkevent 2023

Tijdens dit Netwerkevent volg je één lange of twee korte workshops en/of een speeddate met leer- / loopbaancoach.

Na het aanmelden voor het Netwerkevent, willen we je verzoeken je meteen aan te melden voor deze workshop(s). In plaats van een workshop kan je ook kiezen voor een speeddate met een ontwikkeladviseur. Zie omschrijving hoe aan te melden!!

Programma
11.30 – 12.00 uur Inloop
12.00 – 13.00 uur Lunch & welkomstwoord
13.00 – 14.00 uur Keynote spreker Arjan Erkel over Ontgijzeling
14.00 – 16.45 uur Workshops*
16.45 – 17.45 uur Afsluitende borrel

*De kosten voor dit event zijn € 50,-

*Dit event wordt druk bezocht. Er zijn een beperkt aantal plekken. Schrijf je je in? Dan rekenen we op je komst. Kosteloos annuleren kan tot 2 weken vooraf. Hierna worden de kosten van € 50,- in rekening gebracht. 

Volg workshops en/of een speeddate met leer- / loopbaancoach
*Kies voor één lange of twee korte workshops tijdens dit event. Je kunt uit verschillende workshops kiezen (zie tabblad 'programma'). In plaats van een workshop kan je ook kiezen voor een speeddate met een ontwikkeladviseur. 

Hoe meld ik me aan voor de workshop(s) en/of speeddate?
Je meld je eerst aan door je in te schrijven voor het Netwerkevent, vervolgens krijg je een mail en klik je daar op trainingen bekijken, deze staat bovenin de mail vermeld, vervolgens kun je daar de workshop(s) naar keuze kiezen.

Let op! Er is een beperkt aantal plekken per workshop. Vol = Vol.

Doel van deze opleiding

Voor welke workshop(s) / Speeddate kan ik me aanmelden
 • Speeddate met leer- / loopbaancoach
Je verder ontwikkelen? Toe aan iets nieuws? Je weet niet helemaal hoe je dit aanpakt? Grijp dan nu je kans!
Ga op speeddate met onze ontwikkelcoaches. Vraag hen het hemd van hun lijf en laat hen jou ondervragen. Binnen no-time ben je wijzer en weet je welke volgende stap je kunt zetten om verder te komen.
Lange workshops
 • Positieve psychologie - Remy van Gelder
Meer veerkracht en werkgeluk met je Sterke Kanten.

Positieve psychologie kijkt naar wat mensen gelukkig maakt en hoe je je welbevinden of ‘floreren’ kunt vergroten. De focus ligt niet op de klacht of op het probleem, maar is gericht op krachten, mogelijkheden en op datgene wat werkt. In deze workshop ontdek je welke invloed positieve psychologie heeft op jouw mindset en wat jouw unieke Sterke Kanten zijn. Dit helpt je om meer vertrouwen te ervaren, stress te verminderen, je werkprestaties te verbeteren en veerkrachtiger te zijn in turbulente tijden.

Tip: Maak vooraf de gratis Sterke Kanten test. Neem een uitdraai mee.

 • Grenzen omarmen / grensrijk werken - Melissa van Koppen
Omarm je grenzen: voor meer energie én effect!
Je wilt productief zijn, echt effect van je werk zien én voldoende energie overhouden. Maar je bent met zoveel tegelijk bezig dat je steeds weer tegen je eigen grenzen aanloopt. Door juist meer van je eigen grenzen af te stappen en buffers in te bouwen, kom je als mens veel meer tot je recht. Je gaat zien dat je meer energie overhoudt, veel productiever kunt zijn én meer effect ziet van je werk. In deze workshop verkennen we op welke grenzen jij continu aan het drukken bent en leer je hoe op deze grenzen buffers kunt inzetten. Voor meer energie én effect.
 • Business Aikido - Peter Hoogeveen
Een bijzondere ontdekkingstocht naar jezelf.
Ontdek hoe je moeiteloos stevig kun staan, in elke situatie. Dit is wat je leert bij het beoefenen van de Japanse krijgskunst Aikido. Dat levert je een vertrekpunt op van rust, evenwicht en overzicht. Dat is in deze drukke tijd heel prettig. Het werkt bovendien door in veel sterkere en oprecht samenwerkingsrelaties. Hoe dat werkt? In deze Business aikido ontdek je in een toegepaste vorm – verrassend eenvoudige oefeningen die iedereen kan doen – hoe krachtig je werkelijk bent, zonder dat je daarvoor kracht hoeft te zetten. Natuurlijk wordt aandacht besteed aan hoe je dit kunt meenemen in je eigen werk en leven.

Korte workshops
 • Slaap lekker - Marjolein van Kleef
Wat heeft ‘let it be’ te maken met goed slapen?
Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je goed functioneert. Zowel problemen in het privéleven als op het werk kunnen zorgen voor onrustige nachten. Dit kan komen door werkdruk, het niet kunnen loslaten en/of piekeren. Daarnaast hebben mensen die slecht slapen eerder kans op gezondheidsproblemen zoals overgewicht en diabetes type 2. Tijdens deze workshops krijg je handvaten voor een betere nachtrust!
 • Borden vol energie - Marjolein van Kleef
Honing, gezonder dan suiker? Ontdek de juiste voeding voor meer energie
Een energiedip na de lunch en/of avondeten? Veel mensen herkennen het; watten in het hoofd, een duf gevoel, minder concentratie of geen zin meer om het werk op te pakken. Door deze dips ben je wellicht minder productief als dat je zou willen. Een evenwichtig voedingspatroon kan ervoor zorgen dat je beter in je vel zit, je je beter kan concentreren en productiever wordt. Je leert wat energievreters en energiegevers zijn.
 • Smoothies maken - Brenda Bas
Hoe kies je verstandig, maar ook lekker?
Mensen die gezond eten en drinken en dagelijks vitamines binnenkrijgen, voelen zich energiek, fit en vitaal. Tijdens deze workshop maak je op een gezellige manier kennis met een gezonde levensstijl en de voordelen daarvan. De energie die je krijgt van deze gezonde snack staat centraal.
 • Mantelzorg - Heidi Sprekelmeyer
In de zorg voor de ander jezelf blijven zien.
Je houdt verschillende ballen in de lucht. Op het werk ben je loyaal naar je collega’s, leidinggevende en klanten. Thuis is het vaak roeien met de riemen die je hebt als het gaat om de zorg voor een naaste. Of het nu gaat om het opvoeden van kinderen of intensieve en langdurige zorgtaken. Hobby’s, sociale contacten en me-time? Die raken snel naar de achtergrond. Ontdek wat er nodig is om de balans te behouden in het werken en (mantel)zorgen. In de zorg voor de ander jezelf blijven zien! Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan. En zeker in turbulente tijden.
 • Gek op stress - Merel Veen
Handvaten om stress te verminderen en gezonder en vitaler te werken en leven.
Leer het fenomeen ‘stress’ beter te begrijpen en hoe het -vaak ongemerkt- de dagelijkse energie, gezondheid en werkplezier kan ondermijnen. Je wordt je bewuster van de noodzaak van (dagelijks) voldoende mentaal en fysiek herstel en je krijgt verschillende manieren aangereikt om gezonder en vitaler te werken en te leven. Jouw inzichten vertaal je naar een eigen actieplan.
 • Digitale detox - Annemie Webers
Durf jij de cirkel van altijd bereikbaar zijn (soms) te doorbreken?
Digital Detoxen is het reinigen van lichaam en geest van het altijd online zijn en in de weer zijn met allerlei digitale apparaten zoals smartphones, laptops, tablets etc. We kunnen niet meer zonder, we missen zaken, we doen dingen half, we raken verslaafd, we multitasken de hele dag, we zijn kortom nooit meer mindfull en geconcentreerd met één ding bezig. Hierdoor worden we minder productief, krijgen we werk- en privé stress en worden we letterlijk ziek. Kortom hoe staat het met jouw digital wellbeing?
 • Psychologie & vitalogie - Margot van Hooijdonck
Haal meer uit je leven.
Vitaliteit gaat over meer uit het leven halen, meer energie krijgen, fitter en sterker worden en jezelf ontwikkelen. Vitaliteit betekent letterlijk levenskracht. Het gaat om positief in het leven staan. Net als duurzame inzetbaarheid gaat het over de mate waarin je nu en in de toekomst fit en energiek aan het werk kan blijven. Daarbij zijn motivatie, ontspanning, voldoende beweging en gezond eten en drinken belangrijk. Dat geldt ook voor een goede werk-privébalans. In deze workshop leer je hoe je vitaler wordt.
 • Boksen - Kevin Sas
Cardio-, kracht- en mentale weerbaarheidstraining in één!
Naast het fysieke component, is boxen ook een effectieve spiegel om te zien hoe je op de ander èn op weerstand reageert. Je kunt je meer bewust worden van de wijze waarop je verbaal en non-verbaal communiceert en het geeft je zelfvertrouwen een boost door je grenzen te voelen en deze kenbaar te maken.

Kosten

Onderdeel Prijs
Evenement € 50,-
Opleidingskosten
€ 50,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832