Type opleiding
E-learning
Duur
3 maanden (1,5 uur per week)
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wil je foutloze (zakelijke) teksten schrijven? Zeker weten dat je spelling & grammatica goed zijn en je geen stijlfouten meer maakt? Dan is de cursus Correct Nederlands iets voor jou! Met deze cursus leer je de regels van de Nederlandse spelling & grammatica zo goed toepassen, dat je beter gaat schrijven en er meer plezier in krijgt. Oftewel: je leert lekker schrijven in foutloos Nederlands.

In je eigen online leeromgeving ga je samen met je persoonlijke taalcoach grondig aan de slag met tal van oefeningen (ook uit je eigen werk) waarmee jij je taalniveau verbetert. Je leert over werkwoordspelling en interpunctie maar ook waar je nog meer op moet letten bij het schrijven, zoals helder formuleren.

Resultaat
Na afloop van de cursus ken je de taalregels en weet je hoe je ze moet toepassen. Je taalniveau is hoger geworden en je hebt gemerkt dat zakelijk schrijven veel leuker is geworden.

Doelgroep
De cursus is voor jou geschikt als je schriftelijk communiceert met klanten, collega's of zakelijke relaties of dit in de toekomst gaat doen. Het aanvangsniveau is vmbo of hoger.

Doel van deze opleiding

Voordat je met de cursus begint, doe je een online test om je startniveau te bepalen. De test bestaat uit 45 vragen en duurt ongeveer 25 minuten. De taalcoach geeft feedback op je resultaat en maakt vervolgens voor jou een cursus op maat.

Vervolgens ga je aan de slag met:

  • spelling
  • werkwoordspelling
  • interpunctie
  • het herkennen van stijlfouten

De cursus is verdeeld in niveaus; de kennis van ieder niveau heb je nodig voor het volgende niveau. Op deze manier zie je snel je zwakke punten en daar kun je dan extra op trainen.

Werkwijze: online met taalcoach
Deze cursus volg je online. In je eigen leeromgeving vind je de theorie, maak je de opdrachten en oefen je volop met spelling & grammatica en je nieuwe schrijfstijl. Via dit portaal heb je ook contact met je taalcoach.

Online leeromgeving
Je krijgt drie maanden toegang tot je eigen online leeromgeving. Hier vind je:

  • je persoonlijke coachingspagina
  • je planning en de cursusinstructies
  • opdrachten en oefenmateriaal
  • uploadmogelijkheden voor eigen werk
  • de theorie
  • en meer

Intensieve coaching door de taalcoach
Je taalcoach houdt je voortgang in de gaten en heeft inzicht in je resultaten. Hiaten in je kennis komen zo aan het licht en daarmee ga je met hulp van de coach grondig aan de slag. De taalcoach geeft je elke twee weken online feedback op je oefeningen met voorbeelden uit de praktijk. Ook kun je taalvragen uit je werk stellen.

Jouw coach
Jouw coach Tanja studeerde Nederlands en Geschiedenis aan de Lerarenopleiding in Amsterdam. Ze heeft ruim 30 jaar ervaring als trainer/coach Nederlands.

Duur van de cursus
De cursus duurt 3 maanden. Je kunt op elk moment beginnen. In overleg met je taalcoach kun je de planning aanpassen, bijvoorbeeld in verband met vakantie. Aan het eind van de cursus ontvang je een bewijs van deelname. Het eindniveau van de cursus is B2/C1.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 375,-
Opleidingskosten
€ 375,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832