Type opleiding
Coaching
Duur
18 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

In de online cursus Correct Nederlands ga je aan de slag met oefeningen spelling, grammatica, werkwoordspelling, leestekens, verwijswoorden en nog veel meer. Je doel is om een tekst zonder fouten te schrijven. 


Je taalcoach geeft je feedback, tips en tools waarmee je verder kunt. Je werkt met een flexibele planning zodat je zelf bepaalt waar en wanneer je binnen deze planning aan de cursus werkt.

Doel van deze opleiding

Waarom past deze cursus bij jou?
Je kiest zelf je startmoment en je bent niet gebonden aan vaste tijden. Je werkt dus aan de cursus op een tijd en plaats die jou het beste uitkomen. Met begeleiding van je taalcoach train je stap voor stap de taalregels zodat je na de cursus de taalregels begrijpt en kunt toepassen in je werk.

Wat doet je taalcoach?
Je taalcoach volgt je voortgang en heeft inzicht in je resultaten. Op basis hiervan geeft ze je op vaste momenten gerichte uitleg en taaltips. Met de onderdelen die minder goed gaan, ga je met hulp van je coach grondig aan de slag. En natuurlijk kun je haar tussendoor altijd vragen stellen over de opdrachten, maar ook over taalkwesties die je in je werk tegenkomt.

Waarmee ga je aan de slag?
  • Werkwoordspelling
  • Het gebruik van leestekens
  • Spelling (volgens de nieuwste regels)
  • Verwijswoorden (bijvoorbeeld jou/jouw, u/uw, wat/dat/die)
  • Het herkennen van allerlei stijlfouten (bijvoorbeeld: Gebruik ik het goede woord? Schrijf ik hier enkelvoud of meervoud? En nog veel meer.)
Ook vind je in je leeromgeving uitgebreide theorie met veel voorbeelden. Heb je een ander onderwerp waaraan je graag aandacht wilt besteden? Dan kunnen we dit aan de cursus toevoegen.

Wat bereik je met de cursus?
Je leert in de cursus om kritisch te kijken naar je teksten en beruchte taalfouten te herkennen en te vermijden. Aan het eind weet je hoe je de regels van de spelling en grammatica kunt toepassen in de teksten die je voor je werk schrijft.

Hoe begin je?
Aan het begin van de cursus kun je een online starttoets maken, zodat jij en je coach inzicht krijgen in je niveau. Op deze manier zie je snel je zwakke punten en daar kun je extra op trainen. Je coach maakt voor jou een cursus op maat.

Wanneer wil je starten?
Na aanmelding nemen we contact met je op om in overleg met jou de startdatum af te spreken. Je kunt al binnen 2 dagen met de cursus beginnen! Je kunt natuurlijk ook later beginnen. Dit kun je zelf bepalen.

Hoeveel tijd besteed je aan de cursus?
Je besteedt in totaal 18 uur aan de cursus. In overleg met jou maakt de taalcoach hiervoor een planning, bijvoorbeeld met een tijdsbesteding van 1,5 uur per week. Deze planning is flexibel. We houden rekening met je vakantieplannen en piekmomenten in je werk.

Startniveau
Het startniveau voor de cursus is A2 (vmbo, brugklas havo/vwo).

Afronding
Het eindniveau van de cursus is B2/C1. Nadat je de cursus hebt afgerond, ontvang je een bewijs van deelname. Daarnaast krijg je een E-book met alle theorie die in de cursus is behandeld, zodat je na de cursus een naslagwerk(je) hebt.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 475,-
Opleidingskosten
€ 475,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832