Binnenkort kun je niet meer zonder! Haal alles uit je iPad met de online training ‘De iPad op je werk’.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Bij jou thuis is de iPad waarschijnlijk al behoorlijk geïntegreerd. Ook steeds meer werkgevers geven hun mensen een iPad voor zakelijk gebruik. ‘Maar wat moet ik ermee?’, zul je in het begin misschien denken. Als je de mogelijkheden van je iPad optimaal benut, bespaar je tijd en verhoog je je productiviteit!

Heb je je iPad nog met geen vinger aangeraakt? Of kun je al aardig met het apparaat overweg? De online training 'De iPad op je werk' is voor iedereen die van zijn werkgever een iPad heeft gekregen of er zelf een voor zakelijk gebruik heeft aangeschaft. Even snel een mailtje sturen of wat opzoeken, maar ook vergaderen en presenteren: binnen no time wordt je iPad jouw steun en toeverlaat op het werk!

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wat moet ik er mee?
  • Begin bij het begin
  • Broodnodig!
  • Haal alles uit de kast
  • Nooit meer zonder
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.