Versterk je presentatievaardigheden. Maak impact met mindblowing presentaties: van saaie slides naar een aantrekkelijk en overtuigend verhaal.

Opleidingskosten
€ 495,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Iedereen die geregeld presentaties geeft tijdens meetings of voor groepen staat, weet: op langdradige verhalen, bomvolle slides, taaie kost en cijferkanonnades zitten toehoorders niet te wachten. Kort, krachtig en prikkelend… dat is het devies voor een presentatie met impact. ‘De kunst van breinvriendelijke presentaties’ is een presentatietraining, maar dan net even anders. Je leert hoe je in het brein van je toehoorders kruipt en… - nog veel belangrijker – hoe je het brein activeert. Want met een breinvriendelijke presentatie hangen je toehoorders aan je lippen, blijft de door jou gedeelde informatie veel beter plakken én… bereik je écht het door jou gewenste resultaat.

Wil je vast kennismaken met je trainster? Bekijk hier de TEDx Talk die ze gaf over breinpresentatiekunst.

Deze training kun je zowel online als klassikaal volgen. De online variant bestaat uit 2 dagdelen van 3 uur. De klassikale variant bestaat uit 1 dag. Kijk in de planning goed naar de locatie om te zien of hij klassikaal of online is.

Doel van deze opleiding

Een week voorafgaand aan de geplande trainingsdatum, mag je al ‘aan de bak’. In een interactieve leeromgeving maak je prikkelende opdrachten. Zo zetten we bepaalde kennis al in de grondverf.

Tijdens de training passeren enkele onderwerpen de revue

  • De werking van het brein. Je maakt kennis met neurologische hoofdwetten voor impact en leert alles over 'visuele verwerking'
  • De opbouw van een goede presentatie. Met een goede dynamiek in je verhaal maak je toehoorders niet nieuwsgierig, maar zelfs gretig
  • Aan de slag. Je vertaalt het geleerde direct in de praktijk: jouw eigen presentatie
  • Slimme technieken en handige tips & tricks. Stuk voor stuk praktische weetjes om je presentatie skills verder te verfijnen

Practice what you preach is een beetje het credo van deze training. Verwacht dus ook hier geen verhaal om naar te luisteren, maar eerdere een interactieve presentatie, werkbijeenkomst en live clinic in één. De trainer – Jacquelien Willemse - deelt haar kennis en ervaringen, maar gunt je tegelijkertijd ook een kijkje in haar eigen brein: ze laat zien wat er in haar grijze massa gebeurt, zodra een presentatie een make-over krijgt.

Binnen twee weken na de training ontvang je nog een e-book met extra inspiratie voor nog betere presentaties.