Is delegeren lastig? Niet als je de kunst van het loslaten verstaat! Leer hoe delegeren jou een enorme tijdwinst oplevert!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Deze training is voor iedere leidinggevende die vindt dat zijn of haar bordje te vol ligt. Wanneer je delegeert, levert dat niet alleen tijdwinst op voor jou. Ook je organisatie én je medewerkers profiteren!

In de online training 'Delegeren in één minuut' leer je waarom je delegeert, welke taken en aan wie. Je gaat ook aan de slag met de uitvoering van dé perfecte overdracht en je leert de kunst van het loslaten.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Nooit meer overwerken
  • To do or not to do?
  • Over de schutting?
  • De kunst van het loslaten
  • Zo, en nu relaxen!

Deze online training bestaat uit onder andere magazines, video’s, opdrachten, een quiz en een interview.

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.