Is delegeren lastig? Niet als je de kunst van het loslaten verstaat! Leer hoe delegeren jou een enorme tijdwinst oplevert!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Deze training is voor iedere leidinggevende die vindt dat zijn of haar bordje te vol ligt. Wanneer je delegeert, levert dat niet alleen tijdwinst op voor jou. Ook je organisatie én je medewerkers profiteren!
Je leert waarom je delegeert, welke taken en aan wie. Je gaat aan de slag met de uitvoering van dé perfecte overdracht en je leert de kunst van het loslaten. In de online training ‘Delegeren in één minuut’ worden de volgende onderwerpen behandeld:
  • Nooit meer overwerken
  • To do or no to do?
  • Over de schutting?
  • De kunst van het loslaten
  • Zo, en nu relaxen!
‘Delegeren in één minuut’ is een online training die bestaat uit onder andere magazines, video’s, opdrachten, een quiz en een interview.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.