Online training waarin je leert hoe je je méér bereikt. Leer doelen stellen, ze te visualiseren, te meten en te bereiken.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Leven en werken zonder doelen is - en probeer daar maar eens een eenspeld tussen te krijgen - behoorlijk doelloos. Hoogste tijd dus om stil testaan bij jouw doelen en over hoe je die gaat bereiken.
In de online training Doelgericht werken leer je onderscheid te makentussen je dromen, je doelen en het belang van de goede focus.
Je leertdat je doelen door het eindresultaat te visualiseren een stuk minder veraflijken te liggen. En hoe je je doelen duidelijk en concreet kunt formuleren,zodat je weet welke stappen je moet doen om ze te bereiken. Dat helpt jebij het stellen van de juiste prioriteiten. En tenslotte leer je - ook al ben jegeen profvoetballer - hoe je het bereiken van een doel kunt vieren.

Voor wie is deze training?
Heb je wel vaker aan het eind van de week dat je zo veel meer had willendoen? Wil je meer bereiken in je werk? Nog beter worden in wat je aldoet? Of ervaar je je werk misschien wel als iets plichtsmatigs en ben jetoe aan nieuwe prikkels? Ga dan aan de slag met de zaken die je echtwilt bereiken en volg de online training Doelgericht werken. De training bestaat uit 5 onderdelen die elk ongeveer 30 minuten duren:

  1. Het doel
  2. Visualiseren
  3. Meten is weten
  4. Prioriteiten stellen
  5. De eindstreep


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.