Wat zou het toch heerlijk zijn als je alleen maar dingen doet die je leuk vindt! Een utopie? Nee hoor! Jouw dag kan stukken leuker!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Positiviteitstrainingen zijn er in alle soorten en maten, want iedereen wilgelukkig worden, zijn en blijven. Maar hoe bereik je dat? Eigenlijk is hetvrij eenvoudig: je bent al een heel eind als je gewoon dingen doet waar jeblij van wordt! In deze training leer je je te richten op de leuke dingen in
het leven.
Voor wie is deze training?
Deze training is voor iedereen die zich vrolijker door de dag wil bewegen.Voor iedereen die zijn talenten en diepste verlangens wil ontdekken. Envoor iedereen die zijn hoogste levensdoelen wil bereiken.
Met een aantalsimpele, maar praktische oefeningen leer je veel meer voldoening uit je
alledaagse activiteiten te halen. Verplichtingen, tegenslagen en teleurstellingen?Die krijgen jou straks niet meer uit het veld geslagen! De training bestaat uit 5 onderdelen die elk ongeveer 30 minuten duren:

  1. Vergroot je geluk
  2. Waar word je vrolijk van?
  3. Jij bepaalt!
  4. Geen last van ballast
  5. De wereld in een doosje


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.