Duur
3 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Deze masterclass is onderdeel van de leergang HR Vakmanschap, maar kan ook los geboekt worden.

In de masterclass Reorganisaties krijg je een up-to-date implementatieaanpak voor reorganisaties aangereikt en versterk je je eigen reorganisatieaanpak en kennis. Je krijgt inzicht in best practices van andere bedrijven en branches. Deze masterclass biedt HR Professionals een praktische werkwijze wat er moet gebeuren om een reorganisatie succesvol te implementeren. De masterclass is bedoeld voor (HR) leiders en business partners met geen tot beperkte reorganisatie-ervaring.

Doel van deze opleiding

We leggen meer de nadruk op de implementatie van reorganisaties en niet zo zeer het organisatieontwerpproces. Je kan vragen stellen over je eigen plan, aanpak en/of adviesaanvraag en we bieden je handvatten hoe managers en medewerkers optimaal te ondersteunen en trainen.

We verkennen verschillende thema’s als change management (o.a. transitiemodel), communicatie, stakeholdermanagement, ondernemingsraadproces en de vertrekkers/blijvers paradox.

Deze masterclass is onderdeel van een leergang waarin professionals werken aan hun HR vakmanschap.

Je kunt de hele leergang volgen waarin je een jaar werkt in een leergroep of je separaat inschrijven voor de masterclasses.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
10-09-2021
09:00 - 12:00
Thuis
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
10-09-2021 09:00 - 12:00
Online - Thuis
Opleidingskosten
€ 300,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832