Duur
3 uur
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet
Aanmelden
Wachtkamer

Omschrijving

Deze masterclass verandermanagement is onderdeel van de leergang HR Vakmanschap, maar kan ook los geboekt worden.

Heeft jouw bedrijf de optimale inrichting om haar doelen te behalen? En heb je behoefte aan praktische handvatten om organisatieprocessen te optimaliseren? Met het 8-stappen model van organisatie-inrichting geven we jou dit handvat.

In de masterclass verandermanagement krijg je inzicht in het proces van organisatie-inrichting. We leggen in deze masterclass de nadruk op de meer technische, blauwe kant van het proces van organisatie inrichting. Vanuit een 8-stappen model verkennen we de verschillende perspectieven. Het model geeft een concreet kader om organisaties te bestuderen en te bepalen of een bedrijf optimaal georganiseerd is om de business doelen te realiseren.

Doel van deze opleiding

De betrokkenheid van de HR-afdeling bij verandering binnen de organisatie is een gegeven. De verandering moet ervoor zorgen dat de organisatiedoelstellingen worden behaald. Om deze doelstellingen te realiseren, zijn de juiste medewerkers onmisbaar. HR bekleedt daarom een grote rol in tijden van verandering.

Deze masterclass biedt HR Professionals een praktische werkwijze wat er moet gebeuren om de organisatie te ontwikkelen naar een optimale inrichting. Je doet ervaring op om het model in praktijk toe te passen met gegeven praktische voorbeelden. Een groot deel van de tijd ga je in subgroepen het model direct toepassen aan de hand van een casus. Na afloop heb jij de tools om zelf aan de slag te gaan om jouw organisatie nog beter te maken.

Deze masterclass wordt gegeven door Wendy Tasseron en is onderdeel van een leergang waarin professionals werken aan hun HR vakmanschap.

Je kunt de hele leergang volgen waarin je een jaar werkt in een leergroep of je separaat inschrijven voor de masterclasses.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training excl. btw € 300,-
Opleidingskosten
€ 300,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832