Leer slimme en efficiënte e-mails te schrijven. De online training voor het schrijven van dé perfecte mail. 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Krijg je wel eens te horen dat je warrige en onduidelijke mails schrijft? Heb je moeite om je mails kort en bondig te houden? Of vind je het lastig je te verplaatsen in de lezer? De online training 'E-mails schrijven' helpt je om heldere en overtuigende e-mails te schrijven.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Slim schrijven
  • De kernboodschap
  • Kort & Krachtig
  • Word de lezer
  • Fwd: You've got mail
Deze online training bestaat onder meer uit een interview, video’s, magazines, opdrachten en quizzen. Deze online training is opgesteld in samenwerking met de Nederlandse Taalunie (www.taaladvies.net).

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.