Leer slimme en efficiënte e-mails te schrijven. De online training voor het schrijven van dé perfecte mail. 

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Krijg je wel eens te horen dat je warrige en onduidelijke mails schrijft? Heb je moeite om je mails kort en bondig te houden? Of vind je het lastig je te verplaatsen in de lezer?De online training E-mails schrijven helpt je heldere en overzichtelijke mails op te stellen. Je leert de kernboodschap te formuleren en bondige, overtuigende teksten te schrijven met behulp van de Nederlandse Taalunie (www.taaladvies.net). Bovendien leer je je te verplaatsen in de lezer om misinterpretaties uit te sluiten.

De online training 'E-mails schrijven' helpt je om heldere en overtuigende e-mails te schrijven. Het bepalen van de kernboodschap, het scherp stellen van de inhoud en de opmaak en het verplaatsen in de lezer: het komt allemaal aan bod in de online training 'E-mails schrijven'.In de online training 'E-mails schrijven' worden de volgende onderwerpen behandeld:
  1. Slim schrijven
  2. De kernboodschap
  3. Kort & krachtig
  4. Word de lezer
  5. Fwd: You’ve got mail
E-mails schrijven is een online training die onder meer bestaat uit een interview, video’s, magazines, opdrachten en quizzen. Deze online training is opgesteld in samenwerking met de Nederlandse Taalunie (www.taaladvies.net).

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.