Wil jij meer voldoening uit je werk halen? Meer betrokkenheid en verantwoordelijkheid ervaren? Volg de online training ‘Eigenaarschap’ en word eigenaar van je werk!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Meer vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Verantwoordelijkheid en betrokkenheid. Klakkeloos orders van bovenaf aannemen en onbestemd werk doen is er niet meer bij; we willen zinvol werk doen waarin we onze talenten aan kunnen spreken. We zijn niet langer ‘gewoon’ werknemer, we zijn eigenaar van ons werk!

Voor wie is deze training?
Heb jij het gevoel dat er meer in zit? Dat je beperkt wordt door je werkgever, je team of je taakomschrijving? Wil je graag meer van jezelf laten zien, meer verbinding met werk en collega’s? En ben je bereid aan jezelf te blijven werken zodat je het beste uit jezelf haalt? Dan is de training ‘Eigenaarschap’ voor jou! Met een proactieve houding creëer je je droombaan en werk je niet alleen met meer uitdaging maar ook met meer voldoening!


Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.