Bereid je voor op het landelijk examen EPA-W.

Opleidingskosten
€ 325,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Wil je naast de driedaagse EPA-W opleiding nog extra voorbereiding of moet je een onderdeel van het landelijk examen herkansen? Dan is de EPA-W examentraining erg geschikt. We vullen de dag in alsof het een Cito examen is en zullen de uitwerking en invoering in de software uitvoerig bespreken. Zorg dat je goed voorbereid bent op het landelijk examen en volg de EPA-W examentraining!

Resultaat
Door het volgen van deze examentraining ben je extra goed voorbereid op het landelijk Cito examen. Je gaat met extra zelfvertrouwen het examen in.

Doelgroep
Deze examentraining is uitermate geschikt wanneer je extra voorbereiding wilt voor het landelijk Cito examen. Ook wanneer je een onderdeel van het landelijk examen moet herkansen is dit een geschikte training. Als je slechts voorbereiding hoeft te treffen op 1 of 2 van de 3 toetsen, dan is dit in overleg mogelijk om de aandacht voor jou zoveel mogelijk naar de voor jou gewenste toets te laten gaan.

Extra bijzonderheden
Dit betreft niet het échte Cito examen!

Voor deze training heb je een laptop, liniaal en rekenmachine nodig.

Doel van deze opleiding

We gaan aan de slag met verschillende casussen. De dag wordt ingevuld alsof het een echt Cito examen is. De uitwerking en invoering in de software wordt uitvoerig besproken. Hiermee ben je extra goed voorbereid op toets 2 en toets 3. Je krijgt ook nog 2 oefenexamens mee voor toets 1. Ook krijg je 2 meerkeuzetoetsen waarmee je nog beter voorbereid bent. Het is eventueel ook mogelijk dat je je tijdens de training richt op 1 van de examenonderdelen.

Werkwijze
De training volg je klassikaal, met toegang tot een online omgeving voor extra informatie en lesmateriaal.