Welke 21ste eeuwse vaardigheden beheers jij al? Ontdek het in deze escaperoom!

Opleidingskosten
€ 315,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Continu verandert er enorm veel. Verander jij mee?

Er wordt steeds meer van jou verwacht. Veel activiteiten vinden online plaats, robotisering neemt toe, de informatiestroom neemt toe en er komen steeds vaker nieuwe manieren van werken. De 21ste eeuwse vaardigheden helpen je om met deze uitdagingen mee te bewegen. In deze training leer je in een escaperoom welke vaardigheden dit zijn en hoe je ze toepast.

Doel van deze opleiding

De training start al voordat je op de locatie van de escaperoom bent. Ter voorbereiding vul je namelijk een 21st century skills scan in. Deze kun je ’sochtends onderweg in de trein doen. Kom je met ander vervoer? Dan kun je hem natuurlijk ook al van tevoren maken.

Na ontvangst met een lekkere kop koffie of thee start de masterclass 21st centuryskills.

Hoe dan?
Het klinkt zo eenvoudig: de 21st century skills geven aan wat je nodig hebt om succesvol deel te nemen aan de maatschappij van de toekomst. Maar wat houden deze vaardigheden eigenlijk in? En hoe zorg je dat je voorbereid bent op 21ste eeuwse vaardigheden als creatief en kritisch denken, informatievaardigheden en mediawijsheid? In deze workshop zie je wat de belangrijkste vaardigheden zijn, wat er verandert in het dagelijkse werk en wat je als medewerker nodig hebt om je hierop voor te bereiden.

Kun jij ontsnappen?

Na ongeveer een uur ga je met de hele groep de escaperoom in. Hier leer je de zojuist besproken vaardigheden toe te passen in de praktijk. Kan jouw team kritisch denken? Hebben jullie het in je om out of the box te denken? En weten jullie hoe je de nieuwste technieken in kunt zetten om te ontsnappen? Hiervoor krijg je maximaal 45 minuten de tijd.

Hoe ging het?
Is het jullie gelukt om te ontsnappen? Na maximaal 45 minuten evalueer je samen met de trainer jullie ontsnapping. Wat gebeurde er? Welke vaardigheden heb je ingezet? Wat was het effect? Welke vaardigheden wil jij graag verder ontwikkelen?

We sluiten de ochtend af met een heerlijke verzorgde lunch. (Bij de training van 13:30 - 16:00 vervangen we de lunch voor hapjes) En je gaat niet met lege handen naar huis. Je ontvangt:

  • Het succesvolle managementboek 21st century skills, geschreven door o.a. Prof. Dr. Ir. Kasper Boon
  • Een inlogcode voor de academie met een Module 21st century skills
  • Een Google Home Mini