Wil jij weten wat ethiek precies inhoudt? Wat het betekent voor jou, je collega’s en je organisatie? Volg de training ‘Ethiek’ en leer alles over goed en kwaad.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Je bent er niet op uit om slechte beslissingen te nemen of om mensen pijn te doen. Van nature wil je het goede doen. Maar hoe bepaal je wat goed is en wat niet? Vaak ligt dat voor de hand, maar soms is de keuze moeilijker te maken. En wat doe je dan? Wat laat je meewegen in je beslissing en wat niet? En, misschien nog wel belangrijker, waarom niet. Welkom in de complexe wereld van de ethiek, de wetenschap die zich buigt over goed en kwaad. Een wetenschap waar ieder mens en elk bedrijf dagelijks mee te maken heeft. Juiste en bewuste keuzes zijn namelijk niet alleen wenselijk, ze zijn de norm.

Of je nu kennis wilt maken met je persoonlijke normen en waarden die je gedrag bepalen of een CEO bent die inzicht wil vergaren in de complexe afwegingen die een organisatie moet maken; in de training ‘Ethiek’ leer je alles over integriteit en verantwoordelijkheid nemen. Je leert naar het grote plaatje kijken en kunt gefundeerde afwegingen maken die moeilijke beslissingen ineens een stuk logischer maken.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Ethiek & de basis
  • Ethiek & ik
  • Ethiek bij de koffieautomaat
  • Gedeelde verantwoordelijkheid
  • Ethiek compleet

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.