Word een expert in Excel 2013 met de nieuwste formules en meest geavanceerde functies!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Ben je al behoorlijk wegwijs in Excel of durf je jezelf misschien al bijna een 'kenner' te noemen? Na deze training weet je pas écht alle ins en outs van Excel 2013. Je kent de belangrijkste geavanceerde functies van het programma en nog veel belangrijker: je kunt er moeiteloos mee uit de voeten. Wees wel alert… Na het volgen van deze training wordt je vaker en vaker gestoord door collega’s met lastige Excel-vraagstukken. Want na deze online training heeft Excel geen geheimen meer voor jou.

Wil jij echt álles weten over Excel 2013, dan is de online training 'Excel 2013 - Geavanceerde formules en functies' voor jou ideaal. In de online training leer je werken met de lastigste functies en formules. Om alle fijne kneepjes van het Excel-vak te leren, doorloop je in de online training verscheidene oefeningen en een toets.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Rekenen met namen en kolommen
  • Logische functies
  • Zoekfuncties
  • Tekstfuncties
  • Datumfuncties
  • Informatiefuncties
Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.