Wil je wegwijs worden in Excel 2016? Die basisfuncties en -formules leren kennen? In deze online training maak je kennis met Excel 2016!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Van iets eenvoudigs als een huishoudboekje tot ingewikkelde differentiaalvergelijking of zelfs een natuurkundige berekening met de Lorentzfactor… Excel is wereldwijd het meest gebruikte programma voor alles wat met rekenen te maken heeft. Deze training helpt je wegwijs te worden in Excel 2016.

Ben jij amper of zelfs helemaal niet bekend met Excel? Of ben je er redelijk bedreven in en wil je verder de diepte in? In de online training 'Excel 2016 Basis' maak je kennis met de legio rekenmogelijkheden die Excel je biedt. Want waarom zou je zelf allerlei lastige berekeningen uitvoeren als Excel dat voor je kan doen? In de online training loop je langs de meest gebruikte functies van Excel. Stap voor stap komen getallenreeksen, formules, functies en opmaak aan bod.

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Excelleren met Excel
  • Wegwijs in Excel
  • Onmisbare formules en functies gebruiken
  • Haal alles uit je gegevens
  • Oefenen, oefenen, oefenen.

Hoe start ik de training?
Zodra je bent aangemeld staat de training voor je klaar onder Mijn trainingen. Je kunt gelijk aan de slag!De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.