Jouw kennis van Excel 2016 naar een hoger plan tillen? Dat doe je met de online training ‘Excel 2016 - gevorderd’!

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Excel. Mensen gebruiken het vaak als een veredelde rekenmachine. Maar weet jij hoe je zelf geen ellenlange lijsten hoeft uit te pluizen op zoek naar het stukje informatie dat je nodig hebt? En hoe je die gegevens vervolgens in een gelikte tabel of grafiek plaatst, die ook nog eens interactief is? Na het volgen van deze online training is dat alles voor jou piece of cake. Je gaat aan de slag met geavanceerde formules en functies en met draaitabellen en -grafieken. Daarnaast leer je hoe je op een makkelijke manier je documenten deelt met anderen.

De online training 'Excel 2016 - Gevorderd' is voor iedereen die in zijn of haar dagelijkse werkzaamheden een spreadsheetprogramma gebruikt en de basisvaardigheden aardig onder de knie heeft. In deze training zet je een stapje extra en probeer je het maximale uit Excel 2016 te halen.

In de online training komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • The next level
  • Geavanceerde formules en functies
  • Gegevens analyseren
  • Effectief omgaan met veel cijfers
  • Haal het maximale uit Excel

Hoe start ik de training op?
Zodra je bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijn trainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook een groepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kunt oefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van je inschrijvingsbevestiging per e-mail.

De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.