Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wat houdt de Roodkapje experience precies in?
Het verhaal van Roodkapje, wie kent dat nou niet? Iedereen weet toch hoe Roodkapje op pad ging naar oma en misleid werd door de wolf? Maar heb je ook wel eens stil gestaan bij de diepere laag van het sprookje? Zoals Roodkapje op pad gaat naar oma, zo ben jij ook onderweg met een bepaald doel. In jouw rugzak zitten misschien geen koekjes die oma beter kunnen maken. Maar ook jij draagt vaardigheden, ervaringen en kennis mee die jou helpen om je ambities waar te maken. Wie of wat zijn de boze wolven op jouw pad? En welke jager is er om jou bij te staan? Tijdens de Roodkapje Experience ontdek je het.

Ontdek jouw verhaal over ambities, kwaliteiten en doelen
De Roodkapje Experience is een workshop waarin je een verkenningstocht maakt langs de symbolen uit het sprookje. Door jezelf te verplaatsen in Roodkapje krijg je op een creatieve en intuïtieve manier nieuwe inzichten. Je verbindt jouw ambities, kwaliteiten, doelen, bedreigingen en ‘helpende-handen’ in één verhaal: jouw persoonlijke verhaal. Een verhaal dat gehoord mag worden.

Kosten:
De kosten voor de workshop zijn € 85,-. We factureren de kosten voor de training aan jouw woningcorporatie. Mocht je toch niet aanwezig kunnen zijn bij de training? Kosteloos annuleren is mogelijk tot 7 dagen voor de training, bij no-show worden de kosten wel gefactureerd.

Heb jij interesse in deze workshop? Schrijf je dan in voor de wachtkamer. Bij voldoende interesse gaan wij een datum inplannen.

Kosten

Onderdeel Prijs
Training € 85,-
Opleidingskosten
€ 85,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen
Wachtkamer

Geen geschikte datum of locatie? Schrijf je in voor de wachtkamer. Dan houden we je op de hoogte van de nieuwe planning.

Inschrijven

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832