Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Ben jij klaar voor de toekomst?

Tijdens de verdiepingssessie met de managers Wonen is naar aanleiding van het rapport ‘werken in de corporatie van de Toekomst’ het idee ontstaan om een inspiratiesessie voor de toekomst te organiseren.

Op Dinsdag 27 september 2022 organiseren we deze inspiratiesessie voor de toekomst voor leidinggevenden en beleidsadviseurs binnen de corporatiesector. Je bent van harte welkom in sociaal cultureel centrum De Biechten, Vincent van Goghlaan 1 Rosmalen (onder de rook van Den Bosch in de wijk Hintham). Deze middag laten we ons inspireren door Ruud Veltenaar. Hij geeft een helder en boeiend beeld van de toekomst. Zoals hij stelt: “verkeert de wereld niet in een financiële of economische crisis, maar in een transformatie naar een volgende fase in onze beschaving. De transitie raakt bijna iedereen en heeft grote invloed op ons leven en werk”.

Tijdens deze bijeenkomst geeft Ruud duidelijkheid over de toekomst en de uitdaging die voor ons ligt op een betere wereld. Ben jij klaar voor de toekomst en in staat om ook in turbulente tijden het verschil te blijven maken? Het is een presentatie met impact en veel inspiratie. Na deze sessie gaan we met elkaar in gesprek over wat de impact van dit toekomstbeeld betekent voor jou, jouw corporatie en welke invloed jij daarop kunt hebben.

Programma
12:30 – 13:00 uur Inloop met broodjes
13:00 – 13.15 uur Welkom
13:15 – 14:45 uur Gastspreker Ruud Veltenaar
14:45 – 15:00 uur Pauze
15:00 – 16:00 uur Gesprekken
16:00 – 17:00 uur Afsluiting en aansluitende borrel

Inschrijven
Via knop aanmelden. Let op: maximaal 60 deelnemers.

Inschrijven kan tot en met 11 september 2022. Deelname is kosteloos.

Kosteloos annuleren kan tot en met vrijdag 23 september 2022. Bij no show belasten we € 100,- door aan jouw corporatie.

Dit event is exclusief voor de medewerkers van de 27 aangesloten corporaties van Expeditie loopbaan. Is jouw corporatie geen lid laat je dan op de wachtlijst plaatsen. Als er nog plaatsen beschikbaar zijn dan ben je van harte welkom. Hiervoor krijg je dan tijdig bericht van ons.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832