Duur
Dagdeel
Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Wat ga je leren in deze lezing?

Prof. Dr. Ir. Jan Rotmans, een internationale autoriteit op het gebied van transities en duurzaamheid, biedt overheden, bedrijven en bovenal individuen de oplossing voor de chaos en crises die wij allemaal voelen.

Hij pleit voor 11 transities om onze maatschappij en zo de wereld leefbaar te houden. Voorbij de angst voor verandering. Hij laat zien wat juist wél kan en wat het oplevert. Niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart.

In zijn lezingen en masterclasses, die gerelateerd zijn aan de 11 transities die hij gedefinieerd heeft, maakt hij complexe materie eenvoudig en toegankelijk. Hij spitst zijn lezing van 21 november toe op de ruimtelijke en sociale opgave waar o.a. woningbouwcorporaties voor staan. Door zijn brede kennis en gelaagdheid is hij in staat om een op maat gemaakte visie te formuleren en deze door te vertalen naar de praktijk.

Op 21 november mag je een betoog verwachten dat persoonlijk is – elke transitie begint namelijk bij het individu. Jan Rotmans gaat graag in gesprek over relevante thema's om zo te motiveren en inspireren tot verandering. Hij zet niet alleen aan tot anders denken, hij motiveert tot anders doen.

Recent publiceerde Jan Rotmans zijn nieuwe boek De Perfecte Storm. Hierin neemt hij je mee in zijn visie op de chaotische tijden waarin we momenteel zitten. We zitten in een perfecte storm waarbij crises elkaar aanjagen. In Nederland is te lang gekozen voor polderen en het uitstellen van lastige beslissingen. Aan de hand van de elementen lucht, aarde, water en vuur vertelt Jan Rotmans het eerlijke verhaal. En hij is hoopvol… “Ik heb er oprecht vertrouwen in dat we de perfecte storm kunnen doorstaan en achter ons kunnen laten. Al is het nu wel alle hens aan dek, dus blijf niet aan de kant staan kijken.”

Deze training wordt gratis aangeboden aan medewerkers van de corporaties aangesloten bij Expeditie Loopbaan. Afmelden kan kosteloos tot een week van tevoren, anders worden no-show-kosten (€ 100,- incl. btw) bij je in rekening gebracht.

Planning

Datum Tijd Locatie Aanmelden
21-11-2023 Startgarantie
15:00 - 17:00
Oisterwijk
Aanmelden
Datum, tijd & locatie
21-11-2023 15:00 - 17:00
Tiliander - Oisterwijk
Startgarantie
Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832