Opslaan
Opslaan als favoriet Opgeslagen als favoriet

Omschrijving

Zit jij ook meer thuis dan je lief is? Kan je lijf wel wat beweging gebruiken en je brein af en toe een opfrisser? Misschien is deze workshop dan wel wat voor jou!

Door het thuiswerken zitten we nu zo veel meer en langer achter elkaar achter een beeldscherm en dat is niet goed voor je rug, laat staan voor allerlei andere zaken. Stoelyoga is voor iedereen geschikt, je doet het gewoon op en rond je stoel waarop je werkt, en via het beeldscherm legt de docent uit wat je moet doen. Geen ingewikkelde houdingen en geen gezweet maar even een moment om tot jezelf te komen. Verschillende spiergroepen worden aangewakkerd met als resultaat dat er weer energie door je lijf stroomt en je weer met frisse moed verder kunt.

Ben je benieuwd naar wat stoelyoga voor jou kan betekenen? Geef je dan op voor 1 van de volgende workshops. De workshops duren elk een halfuur. De docent vertelt ook kort over stress, ontspanning en hoe stoelyoga je hierbij kan helpen en vervolgens kun je zelf vanuit je stoel en vanachter je beeldscherm meedoen.

Voorbereiding
Een aantal dagen voor de training ontvang je de link voor de online workshop.

Over de docent
Hoi, ik ben Marjolijn Zebregs, al behoorlijk wat jaren werkzaam als woonconsulent bij WonenBreburg. Vier jaar geleden vond ik het tijd om mijn blik te verruimen en naast mijn werk eens iets heel anders te gaan doen. Ik ben toen gestart met een opleiding voor yoga-docent vanuit mijn ILOB-budget en inmiddels alweer twee jaar afgestudeerd. Voor de corona-periode gaf ik thuis op mijn zolder yogalessen. Maar omdat we nu in deze rare tijd veel meer thuis zitten dan anders, soms niet de beste werkplek hebben en vaak ook niet genoeg aandacht hebben om even tijd te nemen voor onszelf besloot ik mijn ervaring te delen met mijn collega’s. Sinds oktober verzorg ik daarom online sessies stoelyoga bij WonenBreburg. Makkelijk te volgen vanuit huis, het enige wat je nodig hebt is een stoel, een beeldscherm en een open mind 😊.

Opleidingskosten
€ 0,-
Incompany training

Op zoek naar een op maat gemaakte training voor jouw organisatie of team? Vraag dan de incompany training aan.

Aanvragen

Vragen?

Bel of mail ons gerust.

info@watdoejijmorgen.nl
088 - 2032832