Een online training voor zowel startende als ervaren Facebook-gebruikers. Alles van het aanmaken van je profiel tot het werken met lijsten of groepen en het beheren van je privacy.

Opleidingskosten
€ 35,-
Data, locatie en aanmelden
Data, locatie en aanmelden

Omschrijving

Facebook is de laatste jaren uitgegroeid tot het meest gebruikte socialemedium ter wereld. Het is dé manier om altijd op de hoogte te zijn vande gebeurtenissen in het leven van vrienden, familie en kennissen. MetFacebook kun je jezelf ook laten zien aan anderen. Je belevenissen,mooie foto’s en de locatie waar je je bevindt kun je allemaal delen met jenetwerk.

Voor wie is deze training?
Heb jij nog geen Facebook-account? Heb je wel een account, maar stoeije nog steeds met het verschil tussen statusupdates, privéberichten ofjuist groepsberichten? Maak je je soms wel eens zorgen over je privacy opFacebook, maar weet je eigenlijk niet hoe je privacy-instellingen werken?Volg dan de online training Facebook. Na het doorlopen van de onlinetraining Facebook ben je vertrouwd met alle aspecten van Facebook enkun je volop genieten van je Facebook-account.
Let op: deze module is gebaseerd op versie 2012 van Facebook. Veel onderdelen zijn onverminderd van toepassing in de nieuwste versie, maar het kan voorkomen dat bepaalde instellingen of functionaliteiten zijn verhuisd naar een andere plek.

Hoestart ik de training op?

Zodraje bent aangemeld staat de module direct klaar in je leeromgeving onder 'Mijntrainingen'. Je kunt dus meteen aan de slag! De training bevat ook eengroepsopdracht (WorkOut) waarmee je het onderwerp op een praktische manier kuntoefenen op de werkvloer. Deze opdracht ontvang je als bijlage van jeinschrijvingsbevestiging per e-mail.


De kosten voor een individueel lidmaatschap bij GoodHabitz zijn € 35,00 incl. BTW. Hiermee krijg je toegang tot alle online trainingen van GoodHabitz ter waarde van € 199,- ex BTW. Heeft de corporatie waar je werkzaam bent al een GoodHabitz lidmaatschap bij de Corporatie Academie dan worden deze kosten niet doorberekend.

Dit speciale aanbod is tijdelijk en wordt mede mogelijk gemaakt door FLOW.